en anpassningsbar inteckning

Det finns en massa prat om re-inteckning i dagsläget. Om du är fast i din inteckning, kanske du tror att det är för mycket besvär och inte för dig, men det är något som kanske du borde överväga. Om inte din inteckning är minimal, borde det en besparing göras.

Det är inte nödvändigt att vara trogen din bank eller inteckning företag. Bara för att du registrerat dig för en inteckning, betyder det inte att du måste stanna med det till slutet av avtalet. Du är fri att betala av dina befintliga lån och ta ut en ersättning en med en ny långivare när du väljer att.

Den främsta orsaken till remortgaging är att spara pengar genom att minska dina räntekostnader. Långivare erbjuder ofta lockande och attraktiv ny affär för nya låntagare, lämnar sina befintliga kunder betala högre räntor.
Några av de nyare stil inteckningar är mycket mer flexibla. I själva verket finns det en produkt som kallas en flexibel Mortgage tillgänglig, utformad för att låta dig över eller UNDERBETALA eller ens missa betalningar för en period. Detta kan passa in i din livsstil, särskilt om du själv är anställd, engagerade sig entreprenadarbeten eller emot bonusar regelbundet.

Det finns två varianter på den flexibla inteckning – en kallas offset och den andra är en bytesbalansen inteckning.

Offset bolån tillåter kunderna att blanda sina besparingar och skulder, vilket ger dem möjlighet att minska mängden skuldräntor. Den förskjutna versionen är länkade besparingar medan bytesbalansen man erbjuder full bankverksamhet.

Kvittning innebär att du kan minska längden på lånet genom att överutbetala. Du debiteras mindre intresse genom kvittning dina besparingar mot den summa pengar du har lånat.

Dessa inteckningar har högre sedan några av de inteckningar runt – till exempel bättre värde fast ränta och inteckningar rabatt – vanligtvis de är ca 0,75% högre. De kommer en blygsam inteckning och en generös lön kan uppnå en rimlig besparing i skuldräntor. För dem med mindre mängder av besparingar eller använder transaktionskonton för kvittning, kan det inte vara så ekonomiskt fördelaktig och de gör det bättre att förhandla fram en mer traditionell inteckning med lägre priser.

Med några av de erbjudanden, är det möjligt att ta ut extra mycket, kanske för att finansiera reparationer, ombyggnader eller ens för en semester, på bolåneräntan. Detta undviker de högre räntor som betalar med personliga lån eller kreditkort. Normalt skulle du få en reserv gräns. Detta skulle kunna vara högre än det ursprungliga lånet. Generellt skulle låntagarna kunna låna upp till 90% av sin fastighetsvärdering siffra.

Bytesbalansen bolån, som omfattar fullständig bankverksamhet, är inte ett vanligt som offset och kära, men har fördelen av att vara verkligt flexibel. Det betyder att låntagarna kan kombinera inteckning, lön, lån, sparande och kreditkort. Pengar som betalats in, inklusive ränta på saldon, kan krediteras inteckning. Detta minskar skulden och resulterar i lägre räntekostnader. Långivare säger att genom att använda denna metod många människor kommer att kunna betala av sina bolån tidiga och stora besparingar göras.

Disciplin är viktigt med ett bytesbalansen inteckning. Ditt hem är i riskzonen om du stöter på problem med dina betalningar som alla lån är säkrade av värdet på ditt hem.

Det finns så många olika typer av inteckning på marknaden, skulle det vara omöjligt att räkna upp dem alla. Det är nästan säkert en där ute för dig, oavsett om det är en enkel ränta endast en, (nästan säkert på en mycket mer fördelaktig ränta än den du är på) eller något mer sofistikerat. Det enklaste sättet att få lite råd är att logga in på internet. En on-line mäklare kommer att kunna hjälpa dig med råd om inteckning typer och de senaste erbjudandena. Du kommer att erbjudas en mängd olika alternativ och det finns några utmärkta internet erbjudanden.

Ju tidigare du kontaktar dem, ju förr besparingarna börjar. Dröj inte.