eliminera Compounding intresse med ett topplån

Skuldkonsolidering kan vara en förvirrande ämne. Det finns många motstridiga åsikter om vad en konsument begravda i kreditkort skuld bör göra för att komma på fötter igen. Dessa motstridiga åsikter har allt att göra med det faktum att den bästa lösningen är alltid unik för individen och om du är i trubbel bör du göra dina läxor. Vad som inte är unikt är problemet med kreditkort missbruk. Låt oss ta en titt på andra hypotekslån, som blir mycket populär vägar många husägare tar för att konsolidera skuld kreditkort.

Självklart den bästa lösningen är att undvika att hamna i kreditkort skuld i första hand. Domare John C. Ninfo II lagman i US Bankruptcy Court för västra distriktet i delstaten New York noterade att kreditkort samlare, “är som Capital One Vikings. De kommer att våldta och plundra dig ändå de kan. “Ninfo förklarar att de flesta studenter lämnar med $ 3000 i kreditkort skuld. Detta är ett bra sätt att börja spiral av skulden. Kreditkort har kompoundering intresse och om du bara göra minsta betalningar din skuld kommer att förvärra liksom. Du kan bli av college nu, men om du är kreditkort skuld är utom kontroll bör du göra något åt ??det, börja med att skära upp ditt kreditkort.

I nästa steg kanske du vill överväga är en skuldkonsolidering lån och om du äger ett hus, kanske ett hem kapital lån eller topplån vara en möjlighet för detta. Intresset är mycket lägre och om det är en fast bostadsränta, kommer du att kunna budget bättre på ett hem kapital lån, men tänk på att detta beror på att det är säkert lån. Med en fast ränta topplån du kan ha lägre utbetalningar och eventuellt skattemässiga fördelar, men om du standard, förlorar du ditt hus. Detta är viktigt att ha i åtanke.

Ett annat alternativ för att konsolidera din skuld eller bara för att sänka dina betalningar är inteckning refinansiering. Om du har en högre skattesats, nu är det dags att dra nytta av denna möjlighet innan priserna stiger ytterligare. Justerbar ränta inteckningar kan vara för riskabelt om du planerar att sälja ditt hus i ett par år, men du kanske kan refinansiera och ta ut att betala av din skuld utan säkerhet. Du kanske också kunna refinansiera så att du har ingen inteckning försäkring och spara lite pengar på din månatliga inteckning betalningar. Om du gör refinansiera din höga skuldsättning, glöm inte att skära upp ditt kreditkort. Börja om. Inte gräva dig själv en djupare hål!