egendom i Belgravia och de berömda figurer som har bott där

Den Belgravia i dag rankas stolt som en av världens finaste platser att leva, och egendom i Belgravia är generellt stora, önskvärt och exklusiv. Kompletteras med ett fint utbud av butiker, brasserier och barer, har egendom i Belgravia lockade många kända invånare, ivriga att upptäcka själva den stora livsstil som bekant är förknippad med området.

Låt oss ta en titt på några av de kända ansikten som har valt att bo i några av de finaste egenskapen Belgravia har att erbjuda:

Kung George IV – Det var kung George som gjorde Buckingham Palace sitt permanenta hem, och medan slottet är inte strikt i Belgravia självt, dess närhet till utvecklingsområde snabbt gjort fastighet i Belgravia en mycket eftertraktad statussymbol – cementera ett rykte i det 19th århundradet som fortsätter med oförminskad styrka fram till denna dag.

Neville Chamberlain – Den tidigare brittiska premiärministern bodde på nummer 37, Eaton Square. Chamberlain är känd som ledare som var ansvarig för det land i början av andra världskriget, och betraktas nu som en mycket inflytelserik offentlig person. Det faktum att en sådan viktig politiker gjorde fastighet i Belgravia hans hem är ett tecken på områdets stora internationellt renommé.

Ian Fleming – en brittisk författare, skapade Fleming berömda karaktären av James Bond. Det är helt logiskt att han valde att leva i fastigheten i Belgravia, eftersom de förbindligt, gentlemanly drag av tecknet mesh perfekt med områdets svala, stilrena och super-fashionabla butiker, barer och hem. Om du inte är övertygad, sedan överväga det faktum att två aktörer som bekant spelat James Bond på skärmen – Sir Roger Moore och Sir Sean Connery – också bosatt på fastigheten i Belgravia.

Joan Collins – är författare och Dynasty skådespelerskan sägs leva i Eaton Place. Ungefär som Ian Fleming, Collins böcker bara lägga till den mystik som gör fastighet i Belgravia så eftertraktade, eftersom de är fulla av glamour, romantik och kändis stil – egenskaper som området har i spader.
Andrew Lloyd Webber – Webber har spelat en viktig roll i skapandet av några av de mest kända musikaler i historien, bland annat The Phantom of the Opera, Joseph och den fantastiska Technicolor Dreamcoat och Evita. Han är välkänd över hela världen, och tros leva bland många andra kändisar i området.

Brian Epstein – En annan viktig gestalt i populärmusik, The Beatles manager också tydligen gjorde den berömda London-distriktet sitt hem, och i slutet av 1960, var den berömda popgruppen s Apple byggnad som ligger i kommersiella fastigheter i Belgravia – på nummer 3, Savile Row . Det var också platsen för The Beatles sista någonsin livekonsert – fantastiska invånare och arbetstagare när de spelade på byggnadens tak.

Jennifer Saunders -? Den komiker och Absolutely Fabulous “-stjärnan sägs att hyra eller äga egendom i Belgravia. Hon har fått många utmärkelser för sitt arbete, och har skapat många glamorösa och lustiga komiska skapelser – den popularitet som har sett henne få världsomfattande erkännande. Aktuella uppskattningar den kombinerade personlig förmögenhet på Saunders och hennes make – skådespelaren och komikern Adrian Edmondson – på runt £ 11.000.000.