efter avskärmning utelåst från ditt hus på 20 minuter

Nyheter och studier rapporterar den dramatiska nedgången i ekonomin är dåliga substitut för de faktiska erfarenheter människor går igenom. Sysselsättningsminskningar, utmätningar, vräkningar, och bristen på “utlovade” statliga tjänster är bara några av de fenomen i den nuvarande depressionen. Samt, för nya taktik av regeringar och banker gör nedgången så smärtsamt som möjligt om de människor upptäcks varje dag.

Ta till exempel en färsk rapport som kallas “Lost Vegas” från Vanguard på tillståndet i den lokala ekonomin, som kallas bostadsmarknaden, och regeringen i Las Vegas, Nevada. För husägare eller människor egenskaper leasing, de första tio minuterna av den rapporten, som är sökbar på nätet, är särskilt relevant.

Under de goda åren har tusentals människor flyttar in i området varje månad. Nu, med kollapsen av ekonomin, är precis det motsatta fallet, med tusentals flyttar ut innan de vräkta från uthyrning eller avskärmad hem.

Den mest oroande delen av videon rapporten, är dock den så kallade “omedelbar avhysning” i familjen av hyresgäster, som fick något meddelande om att de skulle tas bort från fastigheten. Den tidigare husägare inte berätta huset hade gått förlorad till avskärmning, gjorde den nya banken ägaren informera dem inte, och länet sheriffens kontor själv inte anslå ett meddelande på huset dagar innan tillkännage vräkning.

I själva verket var det familjen ges ungefär tjugo minuter att flytta ut så många av sina ägodelar som möjligt innan alla låsen byttes och sheriff suppleanter gått vidare till nästa vräkning, varav detta var bara en av sexton totalt den dagen. Det innebär, även i bästa fall av åtta timmars arbete utan körtid förlorad mellan lockout, är människor ges ett genomsnitt av en halv timme för att flytta ut. Utan föregående meddelande!

Detta är verkligen stöld, ren och enkel. De tidigare husägare är försumliga och omoraliska i att inte informera hyresgäster om vräkning. Bankerna är så grym som någonsin vilja hem igen utan att bry sig om människor leasing informeras eller inte. Och byråkraterna är mer intresserade av att följa sina marschorder från de bankägda domstolar och banker själva i att ge någon förvarning innan en vräkning.

Precis som med förverkande lagar eller beväpnade brottslingar råna folk med hot om fängelse om de inte ger upp pengar eller ägodelar, är detta omedelbar avhysning proceduren lite mer än ett sätt för kommunerna att engagera sig i “laglig” stöld från hyresgäster som har förlorat allt, har ingenstans att gå, och inte har råd juridiskt eller politisk representation.

Alla och alla hyresgäster bör vara medvetna om risken för deras hyresvärd är i avskärmning och har länet sheriffens kontor kommit till deras dörr för att utföra en omedelbar vräkning. Nevada är inte den enda stat där denna process är tillåtet (som en sökning på Google kommer att avslöja), och det är upp till varje hyresgäst för att skydda sina familjer och egenskaper från försummelse av hyresvärdar, den kalla likgiltighet banker, och stöld av regeringen.