effekten avskärmning kan ha på din kredit värdering

Om du är i avskärmning du kan vara bekymrad över den inverkan det har på din kredit värdering. Det är en fråga som jag hör en hel del, då en del är oroliga för avskärmning. Först måste man förstå att sättet att beräkna en kredit värdering är skyddade data. Din kredit värdering nummer uppdateras varje gång en borgenär drar din kredit. Så om det är något kvardröjande från ditt förflutna inte kan ha förändrat din kredit värdering, tills det fanns en förfrågan om de senaste uppgifterna om din kredit.

hur snart påverkar avskärmning kredit
I de flesta fall kan det vara någonstans mellan 30 och 90 dagar från din första sena betalningar. Detta kan lita på på din långivare, när de registrerar med kreditupplysningsföretag rapporten och vilka tillstånd du bor i.

Kommer en kort försäljning eller handling i stället bli av effekten av avskärmning på dem kredit?
Nej det kommer inte att bli gjort sig av med en kort försäljning eller handling i stället för avskärmning. I sällsynta fall husägare kan ha möjlighet att förhandla om att den tas bort från kredit, men det händer inte ofta.

De flesta människor är chockade över hur snabbt deras kredit värdering sänks. En modell för detta kan vara någon som har en poäng på 700, men är trettio dagar sen på en inteckning betalning, och det immedeiately tappar sin poäng till 620. Också de flesta människor som saknas avbetalning inte betalar andra räkningar i tid, vilket innebär att sena betalningar, samlingar eller ens domar är alla minskar poängen. Så på bara några korta månader kan du se en kredit värdering av 700 lägre ner till 460.

Den verkliga svåra situation är att de flesta husägare bör vara orolig med detta, eftersom det effekter intresse borgenärerna kommer att ge dig i framtiden. På grund av en så låg kredit värdering, kommer du att få betala två eller tre gånger så mycket för objekt som bilar eller föremål köpta på kreditkort, på grund av högre räntor. Detta gör det praktiskt taget omöjligt att betala av din skuld i en rimlig tid.

Den faktiska poängen påverkan avskärmning för en husägare kredit rapport är cirka 175 punkter. Den största effekten är dock kombinationen mellan avskärmning och sena betalningar på andra räkningar, kan du se resultatet ändras av 240-260 poäng.

Inte allt är förlorat men, många objekt förändrar kreditupplysning kan kastas över tiden. Det kommer att kräva uthållighet, men med tid och ansträngning du kanske kan eliminera de flesta av de skadliga objekt på din kredit. Se till att få en kopia av din kredit rapport och se över det, brukar folk hitta flera punkter på rapporten vara felaktig. Dessa kan enkelt avlägsnas med en inquest och visande en betald faktura.

Över tiden affekten att avskärmningen hade på kredit rapport kommer att glida iväg. Bara för att du var i avskärmning, betyder inte att du inte kan låna ett lån för att köpa ett hus i framtiden. Du mycket väl kan och kanske vill efter att du kredit värdering städas upp lite. Du kan behöva komma med en högre handpenning och du kommer att betala en högre ränta, men det är aldrig omöjligt.