effekten av att köpa inteckning leder

Inteckning mäklare förstår alla effekten av inköp leder hypotekslån. Det finns flera metoder som används för att generera leads, och vissa är mer effektiva än andra. Direktreklam är ett sätt att åstadkomma detta. Men det finns vissa nackdelar med denna traditionella form av efterfrågan generation.

Direktreklam är då tryckt reklam skickas direkt till någons hem eller kontor. Ibland reklamen är riktad till en viss grupp av människor, människor som delar en hobby eller intresse, till exempel. Detta kan ge upphov till viktiga leads om folk svarar på utskick genom att kontakta annonsören. Dock är många gånger direktreklam skickas ut i bulk, till exempel, till varje person som bor i en stad. Denna typ av utskick kan producera några användbara leder, men eftersom det inte är riktad till en viss sorts köpare, oftare mottagarna av denna typ av utskick kallar det “skräp”, eftersom försändelsen inte är tillämplig på dem. I vissa delar av landet, kan människor välja att inte få oönskad reklam, så det finns en hel del av befolkningen som inte ens ta emot försändelsen. Dessutom genererar direktreklam en enorm mängd avfall, och belastar värdefulla resurser som träd och energi.

Det finns alternativ till direktreklam som ger bättre resultat för inteckning mäklare. Mortgage lead generation som kommer från källor på nätet ger en grönare lösning på problemet med skräppost. Det tenderar också att ge bättre leder, eftersom intresserade konsumenter måste komma till dig för att begära ytterligare information om de lån produkter som du erbjuder. Intresserade potentiella kunder som kommer till dig och begära information om de specifika produkter som du säljer kommer att ge potentiella kunder med en hög balansdagskurs, eftersom de har undersökts av lead generation företag att begära vad du har att sälja.

Inte alla online inteckning leder är lika, dock. Det lönar sig att inspektera ledningarna för kvalitet. Vissa lead generation företag kommer att sälja dig leder, men sedan vända och sälja leder till en annan inteckning mäklare, eller flera fler mäklare. Detta innebär att din potentiella nya klienten att bombarderas av konkurrerande mäklare, som alla vill göra en försäljning. Mycket troligt att ledningen inte kommer att köpa, bara för att få säljarna att sluta tjata honom eller henne. Istället kommer du vill se till att innan du köper några ledningar som de är för exklusiv användning endast. Detta gör att du kan bygga upp en förtroendefull relation med en potentiell kund, och kan bli mer bekant med vilken typ av lån produkt de önskar, så du kan erbjuda dem specifikt vad de söker. Kvalificerade leads är svaret att investera resurser som kommer tillbaka till dig i avslut och Gott Nytt kunder.