du vill att refinansiera, men din kredit är dålig finns det Hope_

Dessa dagar är det alltför lätt att få din kredit halka ner några hack. Om du funderar på att refinansiera, det är inte där du vill vara, men det är inte slutet av världen heller. Låt din FICO poäng dopp under 680 och du kan vara en kandidat för en dålig kredit refinansiera. Det beror på den enskilde långivaren. Låt det komma ner runt 650 eller värre och du kommer att vara en dålig kredit refinansiera kandidat för säker. Med den senaste tidens omdaningen i sub-prime lånemarknaden, många långivare är mer selektiva om vem de ska utvidga refinansiera lån. De kommer att titta seriöst på din senaste kredit historia. Flera sub-prime långivare har upphört med sin verksamhet eller försatts i konkurs, så det finns färre alternativ för låntagare i sub-prime kategori.

Trots detta, kan du refinansiera fortfarande, dålig kredit eller inte. Det finns alternativ för dig, så du kan dra nytta av bättre räntor. Detta kan vara särskilt viktigt om du köpt ditt hem med hjälp av en justerbar ränta inteckning, och 3 eller 5 års initial period är på väg att löpa ut. När den gör det, kommer din inteckning justeras uppåt. Det kan kosta dig en extra $ 200 – $ 600 per månad i högre avbetalning. Många människor har inte de ekonomiska resurser att absorbera en sådan ökning av sin inteckning betalning. Även om du gör det, det finns ingen anledning att göra det när du kan refinansiera och undvika betalning ökningen.

En av de första saker du bör göra innan du försöker få din refinansiera pågår är att beställa en kopia av din kredit rapport. Du kan göra det gratis en gång per år från någon av de tre stora byråer kreditupplysningsföretag. Det är verkligen viktigt att du gör detta eftersom det kommer att ge dig en möjlighet att rätta till eventuella misstag i betänkandet. En studie från 2004 visade att omkring 25% av kreditupplysningar innehöll sakfel som reducerade låntagarens kredit poäng. Låt inte det hända dig, kan det kosta dig tusentals dollar. Dessutom kan du hitta några konton som är listade som enastående, men bara för att du är skyldig ett par dollar på dem. De är lätt korrigeras så att de ska läsa “Paid In Full” på rapporten. Det kommer att gå en lång väg mot att höja din FICO poäng, och få dig en bättre ränta på din refinansiera.

När du har gjort alla dina läxor och rättat några felaktigheter på din kreditupplysning, kan du börja processen att få din refinansiera lån. Kontakta de olika bolagen så att din kan göra en grundlig jämförelse. Det finns en stor variation mellan olika långivare. Få en skriftlig uppskattning av deras hastighet och avgiftsstruktur. Du kommer att märka en del kommer att citera bolån med mer avgifter, medan andra kommer att få lägre räntor. Sällan hittar du båda. Dessa företag måste betala för pengarna också, och det är inte gratis. Be
mycket försiktig när du granskar de olika erbjudanden.

Det finns några saker som du måste leta efter. En av dessa är förskottsbetalning påföljder. Detta straff långivaren ställer om du betala lånet av tidigt. De gör det därför att de inte får all ränta om du betalar lånet av tidigt. De räknar med en 15 eller 30 år inkomstkälla från dig i form av ränta. Normalt är det bäst att inte få en inteckning med en förskottsbetalning straff, även om den innehåller en lägre ränta, vilket de brukar göra. Om straffet är stor, kommer du att allvarligt försvåras om du vill betala av lånet i förtid, till exempel om du vill att refinansiera igen, eller om du säljer din bostad.

En av de saker som är svårt om någon refinansiering, men en dålig kredit refinansiera i synnerhet, är att jämföra anbuden. Det finns många företag där ute nu som tillåter olika långivare för att konkurrera om din refinansiera företag. Det fantastiska är, långivarna känner deras i ett anbudsförfarande situation, så de går ut ur deras sätt att ge dig den bästa refinansiera affären möjlig. Kom ihåg att du har alternativ, oavsett hur illa din kredit kan vara. Bara göra dina läxor först. De pengar du sparar kommer att vara din egen.