du kan stoppa avskärmning now_

Med en nedåtgående ekonomi, är rekordmånga människor utan arbete och konsumenternas skulder på höga nivåer, många husägare inför hotet av avskärmning på sina hem Du kan hitta dig själv i denna situation på grund av förlust av ditt jobb, oväntade reparationskostnader på din hemma eller i bilen, sjukdom i familjen, eller någon annan finansiell strapats Om så, är det möjligt att stoppa avskärmning nu om du agera snabbt.

Vad jag menar är, precis så snart du har fått veta av din långivare att dina amorteringar är förfallna, måste du kontakta dem. Den snabbare att ni hantera detta problem med din långivare, de desto mer sannolikt kommer att vara benägna att arbeta med er.

Det finns ett antal sätt som kan hjälpa till att stoppa avskärmning nu. Ett sådant tillvägagångssätt är känd som en fördragsamhet avtal. Detta är en kortsiktig överenskommelse med långivaren där låntagaren betalar en del av arrearage direkt och resten av det under flera månader. Denna typ av arrangemang är oacceptabelt för de flesta människor, eftersom smink betalningar är i tillägg till en redan hög inteckning betalning varje månad.

Andra metoder för att stoppa lånet avskärmning är att sälja ditt hem på en kort försäljning, få en kort refinansiera lån, bevilja en handling i stället för avskärmning, eller omfattas av en ändring av det befintliga bolån.

Villaägare vill stoppa bank avskärmning och behålla sina hem hitta i de flesta fall, att ett lån modifiering är deras mest gynnsamma lösningen. Ett lån modifiering är en permanent förändring av villkoren i din inteckning. Din långivare kan enas om att sänka räntan, eller de kan förlänga den totala återbetalningstiden. I båda fallen är målet att få din månatliga betalningar ner till ett mer överkomligt belopp.

Tusentals nödställda husägare har redan fått lån ändringar för att stoppa avskärmning nu. Deras popularitet har dock orsakat allvarliga eftersläpningar med många, om inte de flesta, långivare. Många husägare har försökt, och misslyckats, att förhandla fram ett avtal lån ändring med sina bolåneinstitut. De ofta överförs från en låg nivå anställd till en annan, vilket ger dem en känsla av att få runaround. Låntagare får ofta höra av några expediten att skicka pengar direkt. Låntagaren kan tycka denna åtgärd kommer att stoppa avskärmning processen, utan att inse att expediten de talade med har ingen befogenhet att ändra några villkor för sina lån. I bästa fall kan det vara en mycket tidskrävande process att lämna dokumentation, granska och underteckna nya lånehandlingar och omvårdnad hela transaktionen genom depositionsavtal.

Ovanstående punkter är alla goda skäl till varför du kanske bör överväga att använda sig av en professionell lån modifiering expert. Erfarna medarbetare kan inte bara ta en massa stress från dina axlar genom att värna om alla detaljer, och spara tid, men de har kompetens att förhandla om de mest gynnsamma möjliga villkor med din bank. Detta kan resultera i att du sparar tusentals dollar under den återstående löptiden för ditt lån.