du kan refinansiera din husbil även med dåliga krediter

Jag har en bra vän, super kille. Han köpte en husbil ungefär sju år sedan. Han hade ett bra jobb, men han och hans fru ville alla leksaker, ny bil, ny lastbil, ny båt och så vidare. Han hade allt. Jag var avundsjuk på honom, eftersom han hade allt som jag ville ha men inte har.

Jag visste det inte då, men han levde långt över sina tillgångar. När han fick ett nytt erbjudande kreditkort, tog han den. Det dröjde inte länge innan han började ha mer månatliga räkningar som kommer in än han hade inkomster för att betala dem med.

De pengar problem ledde till andra problem. Han och hans vackra fru började snart slåss om pengar. De båda insåg att de behövde skära ner, men de visste bara inte hur. Och sedan katastrofen inträffade, hans fru blev sjuk och var tvungen att sluta jobba. Nu de bara hade en inkomst som kommer in

Jag såg min kompis sälja sin båt, hans motorcykel, sin nya lastbil och alla hans nya dyra leksaker. Han var tvungen att klara sig med en begagnad bil, och knappt kunde göra betalningar på det. Han kom bakom på sina kreditkort och nästa sak han visste, var han i verklig ekonomisk skada.

Han gick till kredit rådgivning, och kunde få sina fordringsägare för att minska sina betalningar. Han kunde få ett andra jobb, och genom att snåla och slarva han kunde få ut av skulden. Men hans kreditvärdighet hade tagit en fruktansvärd stryk. Han hade kämpat en lång hård kamp för ungefär tre år, men de kom ut av det.

Tja, gav sin gamla bil slutligen ut på honom och han behövde för att få en nyare begagnad bil, men hans kredit var så dålig att bilen finansbolaget inte skulle låna honom pengar.

Min vän var påhittig. Han ägde den mark som hans husbil var på, så han gick till banken ser att refinansiera sin husbil. Banken tog hänsyn till att han arbetade hårt för att betala av alla sina kreditkort, erkände de att han var aktuell på sina betalningar. Men den avgörande faktorn var hans husbil och mark. De var villiga att refinansiera sina lån använda marken som säkerhet.

Jo, för att göra en lång historia kort, var min vän kunde få en bättre bil eftersom han hade arbetat hårt för att återställa sin kredit historia. Han bevisade att du kan refinansiera din husbil med dåliga krediter, du måste bara vara kreativ och arbeta med din bank.