du kan lagligt radera upp till 50% av ditt kreditkort skuld nu

Det är ett faktum att amerikaner har kunskap om hur man får in kreditkort skuld, men när det gäller att komma ut av det, det enda sättet kvar för dem är att ansöka om konkurs.

Faktum är att kreditkortsföretag inte vill att deras kunder att veta om dessa anläggningar eftersom då deras återkommande intäkter av minsta betalning från kunderna kommer att komma till ett slut. Du bör förstå avsikten med dessa företag för om en person har $ 10.000 saldo på sitt kreditkort och han fortsätter att betala bara det minsta betalning, kan han åka på att betala för 40 år.

Så regeringen vill hjälpa dessa människor som betalar i onödan bara för att betala av sina skulder och de kan förlora upp till hälften av denna skuld med hjälp av detta program. Faktum är att regeringen har satt en gräns för hur mycket ränta som kan tas ut på kreditkort. Nyligen genomförda studier och data visar att företagen gör så många som $ 700.000.000.000 varje år bara genom det intresse som de tar på kreditkort.

Men du bör inte oroa dig för nu med de kraftfulla åtgärder som vidtagits av den nuvarande regeringen, kommer företagen inte betalt så mycket pengar om du inte kan betala tillbaka beloppet i tid. Regeringen försöker också hjälpa de amerikaner som är trötta på att betala av det lägsta beloppet och upprätthålla den minsta i sina konton kreditkort. Du kan få din skuld raderas med 50% med ett välkänt och tryggt företag.