du kan förbättra din ekonomi genom att ta en dålig kredit inteckning

Mer hanterbara månatliga betalningar, bättre räntor och en chans att förbättra din kredit historia, det är de tre målen för anskaffning av ett dåligt lån kredit inteckning. Har du en dålig kredit historia? Dåliga krediter hypotekslån kan hjälpa dig att köpa ett nytt hem eller refinansiering det du redan lever i. Med en dålig kredit inteckning kan hjälpa dig återupprätta din kreditvärdighet och ge dig några finansiella stabiliteten.

Generellt, om du har hållit en hög ränta bostadslån för tolv månader i rad och har gjort dina betalningar i tid, kommer du att kunna tillämpa, och förmodligen godkänd, för en dålig kredit hypotekslån. Långivare är ute för att tillgodose dina ekonomiska ambitioner. Dina tolv månader i tid betalningar kommer att ha gett din kredit historia en ganska fin boost liksom. Du kan välja en av tre typer av dåliga krediter hypotekslån.

Typ ett: nya hem

Även om du kanske har en ganska dålig kredit historia kan du antagligen fortfarande få finansiering för att köpa ett nytt hem. Om du är en första gången köpare eller om du letar efter ett andra hem, är det förmodligen en bra lösning för dig. Dåliga krediter lån inteckningar har ganska höga räntor, men när du får din kredit värderingar tillbaka på rätt spår, kommer du att kunna finansiera sig på mer rimliga räntor. Med varje betalning i rätt tid du gör din kredit värderingar tum upp lite högre.

typ två: refinansiera inteckning

Detta låter kanske knepigt, men det är inte riktigt. En dålig kredit inteckning refinansiera kan du betala av befintliga lån på hemmet med de medel som samlats från en andra dåliga krediter hypotekslån samtidigt hålla hemmet på andra inteckning som säkerhet. Såsom noterats ovan kan detta hända efter tolv månader av regelbundna betalningar. Du kommer att ha en lägre ränta, vilket innebär att du kan bygga eget kapital snabbare. Dessutom bör din månatliga betalningar vara mer hanterbara.

typ tre: hem kapital

Vid något tillfälle kommer du att ha byggt några betydande kapital i ditt hem. Det är, kommer en betydande del av den principen på din dåliga krediter hypotekslån har betalats. Du kan begära ett topplån, även kallad ett hem kapital lån, till ett belopp av att summan av eget kapital. Samma hem kan vara säkerheten. Denna dåliga krediter topplån kommer att ha bättre räntor och rimliga villkor återbetalning också.

Många bostadsköpare har en sådan topplån, eller hem kapital lån, och har använt det för ett obegränsat antal goda ekonomiska skäl. Ofta används de för att konsolidera en massa irriterande små skulder. Några har använt det för hem förbättringar som ökar värdet på fastigheten. Ibland medlen används för nödsituationer såsom oväntade kostnader för läkarvård eller resor som är nödvändiga för avlägsna familj skyldigheter. Att betala detta på denna inteckning är mycket billigare än att använda kreditkort. Återigen kommer utbetalningar i tid öka din kredit värderingar.

dra ihop allt

Som ni kan se, ta på en dålig kredit inteckning lån eller en dålig kredit inteckning refinansiera kan göra en hel del för att öka din kredit värderingar, för att göra din ekonomi mer hanterbar, och ta med din räntorna nere. Bostadsköpare med dålig kredit dra stor hjälp av dessa lån.