du kan få en ingen inteckning kreditupplysning

Det finns många orsaker till att du kan behöva en ingen inteckning kreditupplysning. Några av de mest populära orsakerna du kan behöva en sådan inteckning har haft någon kontrollerbar inkomster, eller som har en bra inkomst, men dålig kredit värdering eller ingen kredit historia. Om du har eget företag, speciellt om det är ganska nytt, kan du ha en mycket hög inkomst, men du kanske inte har vare sig inkomsten historia eller dokumentation som krävs av de flesta bolåneinstitut. Detsamma gäller om du gjorde mycket bra i investeringar i tidig ålder eller är en professionell idrottsman i början av din karriär. Vad ska man göra? Om du inte har tillräckligt med kontanter till hands för att faktiskt köpa en fastighet direkt, du kommer att behöva en inteckning. Tyvärr kommer många bolåneinstitut inte ge dig tid på dagen om du inte kan verifiera din inkomst och betalningsanmärkningar. Om du inte har någon, kommer du att vara ute på tur.

Frukta inte, det finns hopp om du vill ha en inteckning, men vill inte få en kreditkontroll först. Det kommer inte vara så enkelt som att köra på ditt närområde bank eller inteckning mäklare, men du kommer att kunna få den inteckning och köpa ditt hus. Du kommer antagligen behöva göra mer legwork att hitta en inteckning långivare som är villiga att låna ut pengar till dig utan att utföra en kreditkontroll.

Titta på det ur långivarens synvinkel. Det är mycket enklare, billigare och mer exakt för dem att bedöma din förmåga att återbetala ditt lån om de kan kontrollera din kredit. Varje långivare är intresserade av din förmåga att betala tillbaka sina pengar. Ju svårare det är för dem att bestämma vädret eller inte du kan göra det, desto högre ränta får du normalt betalar för din inteckning. Du kan fortfarande få en inteckning om du inte tillåter dem att köra en kreditkontroll dock.

De kan kräva en större handpenning förutom en högre ränta. I vissa fall kan de inte ge dig en högre ränta, men du kanske måste ha minst 20% ner. Ju större din handpenning är på fastigheten, desto lägre risk för inteckning långivaren. Om de behöver för att utestänga, står de att ha ditt eget kapital för att täcka sina kostnader. Dessutom har erfarenheten fastställt att större din handpenning, desto mindre sannolikt är det att du standard på lånet. Återigen handlar det om långivaren minska deras risk.

Du kommer förmodligen att behöva närma flera långivare för att hitta dem som är villiga att arbeta med dig, och för att få den bästa räntan och avgiftsstruktur för ditt lån. I vilket fall som helst är detta en bra metod att ta. Du vill kunna jämföra lånepaket från flera olika långivare, särskilt i fråga om en ingen kreditupplysning inteckning. Långivare vet dina alternativ är begränsade jämfört med en konventionell inteckning. Det är en annan anledning till att du står för att betala högre räntor och avgifter.

Så ge inte upp i ditt sökande efter en ingen kreditupplysning inteckning. Det finns långivare som kommer att göra din dröm till verklighet. Väder du arbetar med en inteckning mäklare, eller annan tjänst som ser på bolån från flera långivare, måste du förmodligen att jämföra vad du erbjuds från flera olika långivare. De nyckeln till att få en bra inteckning är att gå ut och leta.