dos Regler för bostadslån

Att köpa hem har blivit mycket enkelt nuförtiden med en mängd olika bostadsområden inteckning alternativ som finns på marknaden. Många människor föredrar att köpa ett hus än att gå till ett hyrde en. Men innan du går till någon affär på bostadslån, måste du ha alla uppdaterade kunskaper.

Fem Dos för bostadslån:-Försök och gör alla dina lån och räntor och amorteringar i tid. Varje 30 -, 60 -, eller 90-dagars brottslighet på ett lån eller kredit kommer att reducera kredit värdering långivaren hamnar överväger som en del av lånet filen. Ställningen i sin tur kommer att avgöra bolånemarknaden lån du får.

-Om den saknas någonting blir viktigt, missar betalning med kreditkort först, följt av avbetalning lån betalning och slutligen den befintliga bostäder bolån. Credit scoring system titta på resultatet av liknande lån först innan du bestämmer vilken typ av poäng för att tilldela.

-Försök att betala av alla skulder och lägga ner en mindre mängd vid tidpunkten för stängning. Detta ger låntagaren med större bolån men också tillåta dem att ersätta icke avdragsgilla, hög ränta skuld med lägre ränta bostadslån skuld som har avdragsgill ränta.

-Om flera finansiella åtaganden kommer att dyka upp inom en snar framtid, få bolånemarknaden först. Vissa kredit undersökningar såsom nya ansökningar om kreditkort kan skada en låntagarens kredit värdering, särskilt om de arkiveras under månaderna före bostadslånet granskningsprocessen.

-Försök att öka storleken på handpenningen på bolånemarknaden genom fasta besparingar. Att sätta de besparingar till något flyktigt som individuella lager är starkt undvikas. Det är också tillrådligt att utvärdera penningmarknaden eller andra konton som erbjuder rimliga avkastningskrav, automatiska avdrag löner eller andra ekonomiska incitament att spara.

Fem don’ts för bostadslån:-Om du precis har kommit in i ett bostadsområde inteckning affär, då är det starkt rekommenderat att undvika stora inköp under de närmaste månaderna. Detta kan göra mindre pengar till handpenningen som också kan hamna på ett annat lån.

-Inte gå för ett mycket dyrt hus om din budget inte stöder. Om du börjar med en relativt liten månatlig bostäder betalning och flytta till en stor en, kommer det att hamna täcker för mycket lån med för litet pengar.

-Inte försöka få pre-kvalificerad för ditt bolån snarare få lånelöfte. Innan du lånelöfte, måste du tillåta även långivare att dra kreditupplysningar, kolla skuld till inkomst nyckeltal och även utföra andra underwriting steg. Detta kan sätta dig närmare att få ett lån.

-Glöm inte dina pengar personlighet samtidigt få ett bostadslån. Spara och ackumulera kapital snabbare genom att gå med på kortare sikt och högre betalning om möjligt.

-Glöm bördan en homeownership medför. Kostnaden för försumliga på ett bostadslån lån vara kanske mycket större än straffet för att missa en hyra betalning. Om du har för många svarta märken på den ekonomiska historien, kommer räntan kredit stiga högre än du någonsin kan hantera.