direkt inteckning marknadsföring

Det finns många sätt att många inteckning upphovsmän går om att producera leder. De pratar med fastighetsmäklare, byggare, och även försöka köpa leder. Men tro det eller ej, det finns många inteckning upphovsmän där ute som har möjlighet att få leads innan de ens kommer så långt som deras fastighetsmäklare.

Metoden sådan inteckning proffsen använder kallas direkt inteckning marknadsföring och inteckning proffs använder denna metod arbetar på ett helt annat plan än mycket av resten av branschen. Det bästa är att det är precis vad det låter som det är: att helt enkelt marknadsföring till konsumenter, framtidsutsikter och klienter innan de ens funderar på att göra en inteckning beslut.

Proffsen som använder denna metod var visionär på ett sätt eftersom de visste att riktningen på marknaden. Om du är som många inteckning proffs, så har du märkt att mättnad av marknaden av byggare och agenter som styr hela transaktionen från inköp hela vägen genom inteckning. Denna process fryser du, inteckning upphovsmannen, av hela processen. Det kan vara frustrerande.

Om du väljer att marknadsföra till konsumenter innan de gör en inteckning eller fastigheter beslut du får runt denna nya marknad trend. Du skapar rapport, en obligation, och sätta dig själv i den situationen att en betrodd finansiell rådgivare med dina kontakter. När du har möjlighet att i förväg kvalificera dem för ett lån, har du helt elimineras all konkurrens som kan ha legat ute innan handen. Vem som helst skulle vara ur deras sinne som tyder på att din klient starta sin inteckning processen om igen med ett nytt lån officer och ett nytt företag bara för att de gjorde ett beslut att köpa. Trots allt, om du har en pre-kvalificerad klient, så är du redo att gå och stänga lånet snabbt, eller hur?

Så hur hittar du rätt inteckning direkt marknadsföring teknik? Det finns några saker du kan göra för att få potentiella kunder så att de tänker på dig när de blir redo att få sin inteckning.

Här är bara några av de direkta metoder inteckning marknadsföring kan du wan att överväga.

Användare vad du har: Du har förmodligen en databas över potentiella kunder redan. Marknadsföra det hårt hela tiden. Skicka ut snabba kort, påminnelser och även informativa artiklar för att hålla kontakten. Göra informationen användbar, så att de inte känner att du pressar eller tjat dem.

FSBO är: Till salu av ägaren hem erbjuder en stor marknad för dig. Erbjud dig att hjälpa dem att sälja sina hem av pre-kvalificera sina potentiella köpare. Detta kommer att få dig i kontakt med säljarna som kommer troligen att köpa och även hjälpa dig att kvalificera människor som är på marknaden tillräckligt för att titta på ett hem.

Skriv: Genom att skriva informativ artikel och information för dina framtidsutsikter, ger du dem verkligen värdefull hjälp. Även om inte alla du lämnar med information kommer att arbeta med dig, är det ett bra sätt att få kommunikationen öppen med dem som ännu inte gjort ett köpbeslut.

Market till andra: Försök marknadsföra ditt företag till dem som kan känna nya köpare. Skilsmässa advokater och finansiella rådgivare är bra kontakter för att göra som kan hjälpa dig att komma i kontakt med köpare i god för deras första hem köpupplevelsen eller sin första inteckning beslut. När den tiden kommer, dock, kommer ditt namn att vara den första som de tänker.

Marknadsföring direkt till köparna innan de fattar ett beslut kan vara till stor hjälp för din inteckning företag. Men vad om inteckning reklam för andra med leder i fastigheter. Genom att prata med en fastighetsmäklare, kan du få en hel del affärer skickas din väg.

Med rätt system för partnering upp med fastighetsmäklare, kan du hjälpa vända hem hyresgäster till köpare. I inteckning industrin, de kallar dem lätta att plocka frukt eller lågt hängande. Enkelt uttryckt, måste du vara partner med en fastighetsmäklare eller ens några fastighetsmäklare. När du gör det, kommer du att se ditt företag ömma medan mängden benet arbete och telefon tid du måste logga kommer att gå ner. Det är en bra avvägning som hjälper ditt företag.

Så hitta rätt system för dig och konsumenten direkt inteckning marknadsföring kommer att vara så lätt som kan vara. Inget mer att stängas av de entreprenörer och byggare. Du kommer att skapa en egen databas och dina egna serier av leads.