din möjlighet att köpa mark till låga priser

När fler resurser hälls i landsbygdsområden och folk närmar sig pensionen, blir landsbygdens fastighetsägande mer och mer populärt. Det finns flera ställen där man kan köpa fastigheter på landsbygden, och billig mark i Amerika är här för att göra processen enklare.

tjänster tillhandahålls
Billig mark i Amerika specialiserad på att hitta landsbygden fastigheter och egendom för billigt. När mark köps för billigt, investerare förlorar sällan, eftersom fastigheten enbart tenderar att öka i värde. Kunderna uppmanas att köpa mark billigt, eftersom fastigheten är relativt lätt att underhålla, och fastighetsskatt är vanligtvis lågt. I allmänhet, lantliga fastighetspriserna är så låg att fastigheten endast kan öka i värde.

Billig mark i Amerika hjälper människor att hitta billig mark i Wyoming, Texas, South Dakota och Oklahoma utan kreditkontroller och garanterade säljaren finansiering. Företaget har erbjudit denna tjänst i nästan 40 år. Om du vill köpa mark i ett lantligt område, då dessa proffs kan hjälpa dig.

Den “Lagen om Per-Acre prissättning”
Den “Lagen om Per-Acre prissättning” är ett viktigt begrepp att förstå för dem som söker att köpa billig mark på landsbygden. Med denna regel blir det större området av området under ett köp, desto mindre priset per acre avgiften vara. Ju mindre landområde, blir högre per acre laddning.

Till exempel kan en 2000 hektar sälja för $ 200 per hektar. Denna egenskap kan delas in i 500 tunnland skrifter och säljs för $ 400 per hektar. Dessa 500 tunnland fastigheter får säljas i 50 tunnland skrifter och säljs för $ 800 per hektar.

I dessa scenarier kommer 500 hektar sälja för ett högre pris per acre pris än 2000 hektar. Experter rekommenderar denna strategi för att ackumulera rikedom. Det kräver dock goda affärer omdöme och ekonomiskt skarpsinne.

exempel på transaktioner
Exempel 1. Det finns 640 hektar av fastigheter till salu i Wyoming för $ 195 per hektar. Hela partiet kan köpas för $ 124.800 med $ 4800 ner och ett saldo på $ 120.000 betalas ut under 240 månader på 9% ränta. Den månatliga bedömningen är $ 1080 per månad, och det finns inga förskottsbetalning påföljder. De fastighetsskatt på den här egenskapen kan vara så lågt som $ 300 eller mindre per år.

Marken är obebyggd. Därför kommer det att krävas mer investering om du vill utveckla landet. I detta tillstånd, är de mineral rättigheter ägs av företaget, men ägaren kommer kompenseras med eventuella oljekällor borrades.

Exempel 2. En 160 hektar Fastigheten säljs för $ 248 per hektar i Wyoming. Det totala priset är $ 39,680 med $ 780 ner och ett saldo på $ 38.900 betalas på $ 389 per månad. Detta skulle skrivas av över 186 månader med 9% ränta. Detta är en privat egendom som allmänheten inte lagligen kan komma åt utan tillstånd.

De fastighetsskatt på den här egenskapen är endast $ 95 per år. Experter räknar med massa inflation någon gång i framtiden, vilket skulle öka värdet på fastigheten. Detta är en otrolig möjlighet att klienter inte vill missa. Fastigheten är för närvarande planlagd som jordbruket. Eventuella framtida oljeborrning på kundens egendom kommer att resultera i ersättning från oljebolaget.

Var kan jag köpa mark billigt?
South Dakota är en av de fem länder som har lägst från mark till salu. Nevada, Texas, Wyoming och New Mexico har också ganska billigt land också. South Dakota, Texas och Wyoming är kända för att ha de bästa indelning förordningar, den bredaste egendom efterfrågan och låga priser.

Inom områden såsom South Dakota, motorcyklister är vanliga, liksom, den spelande. Eftersom oljepriset himlen raket, är motorcyklar blir mer attraktiv på grund av den mängd pengar som sparas på gas dagligen. Många av fastigheterna är belägna i närheten av Black Hills och Mount Rushmore. Mount Rushmore lockar nästan 2,5 miljoner besökare per år.

För mer information om möjligheterna att köpa mark på stora värden och mer, besök MyReviewsNow.net Shop At Home.