din 2: a investering inteckning egendom

Massor av människor tittar på att förvärva en 2: a fastighetsinvesteringar inteckning, antingen för uthyrning eller fritidshus. Med så många människor som söker en plats att hyra, har uthyrningsverksamhet känt en enorm tillväxt under de senaste åren. Naturligtvis i vissa situationer, kan en 2: a investering inteckning egendom använda mer effektivt som en 2: a hem än en hyresfastigheter.

Ett. vinsten

Den vinst du kan få från en 2: a investering inteckning egendom beror mycket på vilken typ av investering du gör. Vissa investerare vill ha ett kassaflöde under det första året, medan andra vill bara positivt nettovärde. Avkastningen på investeringen är högre när du håller på fastigheten under en lång tid.

2. avdrag för ränta mot inkomsten

Om du köper en 2: a fastighetsinvesteringar inteckning, kan du dra av räntan mot inkomsten. I vissa situationer, även om du är kassaflödet positivt, kommer du att betala mindre på skatter. Se till att du rådfråga din skatterådgivare för mer information om hur man kan spara på att betala räntor och skatter.

Tre. konforma regler

Konsekvenserna av att hyra en 2: a fastighetsinvesteringar inteckning beror på om du använder fastigheten som bostad eller inte. En 2: a hemmet används som bostad om du eller någon i din familj använder det för personligt bruk längre än 14 dagar eller 10% av det antal dagar du använder den för uthyrning. Om du använder den intecknade egendomen som bostad och bara hyra den för 14 dagar eller mindre i ett år, behöver du inte att rapportera inkomster. Självklart, om du hyr om 15 dagar eller mer i ett år, har du att rapportera inkomster. Om du inte använder det som en bostad, måste du redovisa inkomsten ändå.

4. avdrag för ränta på en 2: a investering inteckning egendom

Om du använder en inteckning för att köpa ett andra hus, kan du dra av räntan bara om du väljer specificerade avdrag. Om inteckning är större än det verkliga värdet på huset, eller inteckningar för båda dina hus överstiga $ 1 miljon, skulle avdraget vara begränsat.

För en andra inteckning eller krediter som säkras genom ditt hem, är den ränta avdrag endast om dessa typer av inteckningar i ditt hus inte överstiga $ 100.000. Om du specificera avdrag, fastighetsskatt är också avdragsgilla.

Innan beslut fattas om att köpa en 2: a fastighetsinvesteringar inteckning bör du noga överväga både kostnader och intäkter i samband med denna typ av investering. Consulting en privat investering rådgivare kan avsevärt förbättra dina chanser att göra rätt beslut och maximera din vinst.