det viktigaste köpet av ditt liv

Att köpa ett hem är förmodligen det dyraste köpet någon någonsin gör under sin livstid. Inköp denna stora kommer sannolikt att kräva någon form av finansiering. Westside PRISER ® är redo att hjälpa, oavsett hur stor av ett lån du behöver.

Det har aldrig funnits en bättre tid att investera i fastigheter än just nu. Med priserna på bostäder i alla storlekar är lägre än de varit på många år, nu är det perfekt tid att köpa en förvaltningsfastighet, eller drömhus du alltid har velat. Westside PRISER ® inteckning företag kan hjälpa dig att nå ditt mål.

Beläget i lyxiga Beverly Hills, Westside PRISER ® specialiserat på jumbo lån upp till $ 20.000.000 för välbärgade låntagaren. Vi har många återkommande kunder, både inhemska och internationella kunder.

Efter att ha utvecklat privilegierade bankkontakter under åren, Westside PRISER ® lovar att ge bolån som är exklusiva för bolaget. De har blivit betrodda och respekterade medlemmar av inteckning samhället.

Under senare år har många inteckning företag gått i konkurs på grund av en sviktande ekonomi. Westside PRISER ®, dock har blomstrat. Ge sina kunder särskild uppmärksamhet och värdera varje relation har gjort dem överglänsa sina konkurrenter.

“Med den gigantiska överensstämmande myndighet låneram är tillfälligt
höjas till $ 729,750, har det skett en trickle upp till det sanna jumbo lån
marknaden för lån upp till $ 5 miljoner. Jumbo lån har blivit mer tillgängliga
som vissa långivare har återinträdde i Kalifornien marknaden eftersom de anser att det
majoritet av smärtan har redan märkas genom att depreciera
värderingar. “-Sam Batayneh, ordförande i Westside PRISER ®

Oavsett om du är en första gången hem köpare eller en erfaren investerare, Westside PRISER ® erbjuder allt från mindre lägenhet lån till super jumbo lån för stora egendomar. Deras ansvariga inteckning konsulter och erfaren personal och har förtjänat dem överlägsna erkännande inom industri och samhälle.