det perfekta kontraktet

det perfekta kontraktet

Liksom många entreprenörer, har jag gett ofta tid att arbeta ut vad prefekten kontraktet skulle vara. Här är några faktorer som skulle ta ett kontrakt högt upp i min uppskattning: –

plats

Placeringen skulle behöva vara utmärkt. Jag har arbetat i en trevlig miljö utanför Paris, liksom i Holland och i Tyskland, och en av de bästa kontrakten jag har haft var att besöka alla kärnanläggningar i England och Wales för Nuclear Electric för att ta deras krav. Alla deras kraftverk är i vackra platser på platser som Snowdonia, Anglesey, Romney Marsh etc. och några dagar till det lokala hotellet på fulla kostnader var mycket trevligt.

Men jag tror att om jag skulle kunna plocka en plats, skulle det vara någonstans där det fanns en hel del sol, hav och sand. Någonstans som Barbados eller i Söderhavet vore trevligt. Det är också viktigt att det skulle vara mycket billigt att leva där, så att jag kunde rädda det mesta av mitt kontrakt pengar för när jag åkte hem, men jag kunde ändå leva som en kung äta den bästa mat på de bästa restaurangerna och gå till bästa nattklubbar.

Flextid skulle vara ett måste här, som man inte vill tillbringa merparten av sin tid att titta ut genom fönstret.

Jag föreslår att 9:00 till 1:30 skulle vara bra, följt av en två och en halv timme snålhet mellan klockan 5 på kvällen till 7:30 pm.

På så sätt kan du ha på eftermiddagen av vid stranden eller att ha en mycket lång lunch, eller ta ett dopp i poolen på huset där du bor (vid mycket billig hyra), och sedan gå tillbaka till ditt kort stint på kvällen .

Lämnar jobbet vid 7:30 pm, kan du skaffa dig något att äta och sedan förbereda sig för kvällens festande. De skulle vara mycket förstående på jobbet om du var ute sent och kom in sent varje så ofta, eftersom det är den typ av människor de är – ganska avslappnad.

pengar

På denna plats, skulle de ha varit så desperata att få den personen att de behövde, med de kunskaper som du har, att de var tvungna att betala väl över oddsen för det – kanske dubbelt så mycket som du skulle få i Storbritannien.

Eftersom landet är så billig, som jag sa tidigare, skulle du kunna satsa det mesta av detta.

Naturligtvis skulle de vara orolig att du skulle lämna (med dina färdigheter) innan projektet var färdigt. De skulle naturligtvis ha en rejäl bonus inbyggd i ditt kontrakt att se till att du stannade till slutet av projektet. Du kan även bygga in resultatbonus där du skulle få ett heft skattefri klump av pengar varje gång en milstolpe passerades i tid på din del av projektet.

människor

Det är i ditt bästa intresse att människor rättvist är avslappnade, är ingen av dem alltför intresserade av att knacka ut sig, och att de inte är av högsta standard ändå – som gör det mycket enklare för dig att både göra massor av pengar, ha en bra tid, och stå en stor chans att bli kvar på, eftersom du anses lite av en guru.

Det är också viktigt att människorna är vänliga och vill umgås med dig, och visa dig alla de bästa platserna på ön eller landet. Du skulle, förhoppningsvis, bli inbjuden tillbaka till sina hem för att prova några lokala matlagning, toppad med några av den lokala drycken.

Det är viktigt att platsen är inte alltför turistiska, när du vill ha lite nyhetsvärde. Detta är viktigt så att killarna känner mig privilegierad att presentera dig för sina vänner, och flickorna känner mig privilegierad att ses runt med dig.

Redaktörens anmärkning: En punkt har strukits här.

projekt

Projektet bör vara sådan att, inte bara kommer du att kunna använda dina egna kunskaper, men du har möjlighet att plocka upp mycket värdefulla kunskaper också. I själva verket din klient eller arbetsgivaren ser till att du får all den utbildning du behöver.

Tidsfristerna är ganska avslappnad, främst därför att människor rättvist är avslappnade, inte högutbildade, och ledningen vill njuta av livet också. Förhoppningsvis bolagsledningen avlägsen, åtminstone i ett annat land, och helst på en annan kontinent, och inte får besöka alltför ofta.

Det är ännu bättre om de ber dig att göra upp ditt eget schema och tidtabell, eftersom du är den enda med kompetens att kunna uppskatta för arbete i ditt område.

Om du råkar ha gjorts projektledare eller projektledare om projektet, se till att du utser någon angelägen ung person som vill komma framåt som din ersättare för att “träna upp någon från bolaget på ledande projekt med att skill” .

Denna person kan göra det mesta av det tråkiga jobbet för dig som spåra framsteg, och sätta alla scheman på PMW eller MS Project, vilket är lite av en binda. Du kan skicka dem runt varje vecka frågar om framsteg.

Obs: – Någon av de personer som har fungerat som min ställföreträdare på projekt, och som är medlemmar i NamesFacesPlaces också, borde inte läsa något för mycket i detta.

någon annan?

Det fanns några andra faktorer som jag kunde ha skrivit om såväl det skulle göra för ett bra projekt, men jag känner mig lite avslappnad nu, och jag kommer att ha lite frukost följt av en trevlig promenad längs stranden. Det är en härlig dag ute.

Om någon annan har några idéer, eller andra faktorer, om vad som skulle göra ett bra projekt, eller ens har arbetat med projekt i fina fläckar som skulle göra oss alla svartsjuk, skriv till oss och vi kan publicera det.