det är sant – du kan leva inteckning fri lättare än du tror.

Människor som känner att de inte kan leva inteckning gratis eller spara på sina bolån om de inte går hemlösa har missuppfattat det hela. Tyvärr, många människor tror felaktigt detta är det klokt steg att ta för att undvika bolån.

Jag tror inte alla dessa nejsägare som fortsätter att sjunga den sorgliga sången om “du kan inte äga ett hem och betala om off tidigt”, du bör inte heller.

Jag slår på denna punkt du kommer att fråga – men hur kan någon lyckas betala av hela sin inteckning och fortfarande har medel för familjens upptag? Nejsägare har fel – det är faktiskt möjligt och lätt att uppnå.

Ingen bryr sig om du har pengar att betala eller inte, om du har redan åtagit sig att köpa ett hem, ska du fortsätta att betala dina bolån. Om du tror att allt som behövs för att uppnå denna svåra uppgift är bara att sätta in tusentals dollar varje månad, du fick det helt fel. Å andra sidan, om du, som en husägare planerar noga, gör en del justeringar i din budget, och bestäms, kan du enkelt betala av din inteckning.

Visste du att det finns många som har betalat av sina lån på bara 5 år? Undrar om det finns en hake här?

Inget, är allt det tar för dig att offra för att uppnå detta.

Är du fortfarande osäker på exakt hur detta är möjligt?

En av de första saker du bör göra är motstå frestelsen att spendera all din skatteåterbäring varje år på onödiga kostnader. Istället för detta, lägga undan pengar varje år för att återbetala dina bolån. Det förvånar folk att lära sig att de kan betala av tiotusentals dollar av sina lån i år med en månatlig engagemang extra $ 50 till $ 100 dollar.

Det är oklokt att fortsätta att ta den fiskeresan på andra sidan av USA, i stället för en som är närmare hem. Det kommer att gynna dig en hel del om du fira din årsdag närmare hem den här gången, istället för att resa mycket långt som du alltid gjort varje år.

Någon dam som verkligen önskar att betala hennes inteckning tidigt ge upp pedikyr och manikyr och de dyra spabehandlingar varje månad, lära sig att göra dem själv istället. För de killar som vill betala av sina bolån utan tårar, är det dags att minska din golf till en gång i månaden, i stället för den veckovisa golf du var van vid, vilket gör att du spara hundratals kronor som kan gå till att betala av din inteckning i god tid.

Om du önskar att raka av 6 jättestor år från dina år inteckning betalning, komma in i vanan att betala hundratals dollar extra hela tiden. För att göra ditt sparande större, bara betala lite extra pengar när du har det. Jag kan inte tänka mig någon som saknas sådan möjlighet?

Det spelar ingen roll om du får mycket låga löner, du kan spara en extra $ 10 och $ 25 varje månad genom att skära ned på andra utgifter. Du kan berätta för din långivare att du vill öka dina betalningar, om det är möjligt. Naturligtvis kan du alltid gå tillbaka till att betala det gamla beloppet du betalade innan.

Det är ett bra sätt att använda pengar om du lägger undan din skatteåterbäring för att återbetala din inteckning. Lyssna inte på dem som säger att du ska spendera pengar på ditt huvudkonto, utan öppna ett nytt konto för att extra onödiga utgifter. Inte alls, är det ingen som säger att du plötsligt skulle börja leva som en munk för att betala av dina lån i förtid, vad jag säger är att de extra besparingar du kommer att lyckas med att få kan hjälpa dig att betala dina lån i god tid och efter att du kan fortsätta på vad du var tvungen att ge upp. Minska den tid du spenderar på underhållning. Minska den tid du går ut från veckovis till månadsvis.

Det är tillrådligt att leva med måtta så att du kan få extra pengar att sätta in för dina bolån. Bara göra matten nu att ta reda på detta. Säg den person som inte vill spara tiotals eller hundratals dollar under sin inteckning?

De kloka människor vet att det finns mer att äga ett hem än att sälja sina liv. Du kan betala hela lånet inom 5 till 10 år om du konsekvent följa en budget och ta ansvar för dina utgifter vanor.