den växande trenden att köpa fastighet i Cypern

Människor i Storbritannien älskar att köpa fastigheter utomlands, en av de platser som många har siktet inställt på är Cypern. Samtidigt köper semesteranläggning i Cypern är inget nytt, den har fått ökad uppmärksamhet under de senaste åren. Och trenden visar inga tecken på avmattning som mer och mer mark öste upp genom att utveckla företag ivriga att sälja till den långa raden av människor som vill äga fastigheter i Cypern. Och det är ingen överdrift.

För närvarande fastighet i Cypern är mycket eftersökt. I själva verket finns det fler människor som vill köpa fastighet i Cypern än det finns fastigheter för dem att köpa. Utvecklare hastigt försöker hålla takten. En kakofoni av konstruktion buller kan höras över hela ön som lägenheter och enstaka bostäder familj reses. Folk köper fastigheter innan de är klara, en del är till och med köpa fastigheter blint utan att ens besöka dem först.

Varför? Varför är alla så inställda på att äga fastigheter i Cypern? Tja, har en hel del att göra med Cypern bli en fullvärdig medlem av EU. Detta har öppnat upp en helt ny nivå av handeln till Cypern. Jobb är på uppgång, är ekonomin på uppgång … ön är att återfödas och njuter rikedom och välstånd som aldrig förr. Men det finns också några andra mycket goda skäl till varför människor clamoring att köpa fastighet i Cypern:

• fastighetsvärden Förväntas Soar – fastighetsvärdena i Cypern förväntas skjuta i höjden i en nära framtid. Detta är på grund av det faktum att Cypern är en ö. Det finns bara så mycket mark att köpa. När all mark utvecklas, kommer fastighetspriserna fortsätter att stiga dramatiskt när människor kämpar för sin bit av paradiset.
• Exploderande Ekonomi – Den ekonomiska situationen på Cypern kunde inte vara bättre. Turismen är på uppgång också. Detta innebär att människor som flyttar till Cypern kan skörda frukterna av en blomstrande ekonomi.
• hisnande landskap – Cypern åtnjuter ett utmärkt klimat. Klimatet är måttligt året runt och ön är hisnande vacker. Som en ö, har Cypern också en stor strand-side egenskapen att välja bland.
• Potential Resultat – Tillsammans med en ökning av turismen kommer behovet av att hysa dem som semester på Cypern. Fastighetsägare kan tillgodose det behovet genom att hyra ut sin egendom för att användas som fritidsbostad eller reträtt.
• Investment Potential – När du investerar i ett område under de utvecklingsstadier, du har potential att få en stor avkastning på din investering. Detta gör Cypern till en idealisk plats för att köpa mark och utveckla den för vidareförsäljning.

Bostadsmarknader runt om i världen har tagit ganska hårt. Men i Cypern fastighetsbubblan precis har börjat. Om du vill köpa en fastighet och rida den hela vägen till toppen, det finns ingen bättre plats än Cypern.