den omvända inteckning

Du kanske har hört dina vänner och familj pratar om omvänd inteckningar. Det har också varit en hel del tv-reklam som erbjuder information om omvänd inteckningar och omvänd låneinstitut. Men med allt detta prat händer om FHA försäkrade omvänd inteckningar och vad de betyder för dig, vad exakt är en omvänd inteckning?

En omvänd inteckning är utformad särskilt för villaägare som är 62 år och äldre. Genom denna produkt, kan du få ett lån mot ditt hem i form av en klumpsumma, regelbundna månatliga kontroller eller en kredit. Lånet vanligtvis betalas tillbaka med ränta när du säljer ditt hus, permanent flytta eller försvinna.

Omvänd inteckningar blir att vara mer och mer vanligt i dessa dagar. Omvänd hypotekslån förskott är inte skattepliktiga, och i allmänhet inte påverkar din sociala eller Medicare fördelar. Du behåller titeln till ditt hem, och du behöver inte göra månatliga avbetalningar. Lånet skall återbetalas när den sista överlevande låntagaren dör, säljer hem, eller inte längre bor i hemmet som en huvudsakliga bostad. Inte som vanlig inteckning husägare gör inga avsättningar och all ränta läggs till kvarstad på egendom.

Det finns tre typer av omvänd inteckningar:
• enda syfte omvänd inteckningar, som erbjuds av vissa statliga och lokala myndigheter och ideella organisationer
• federalt försäkrade omvänd inteckningar, sk Conversion Home Equity inteckningar (HECMs) och stöds av US Department of bostäder och stadsutveckling (HUD)
• proprietära omvänd inteckningar, privata lån som backas upp av de företag som utvecklar dem

Single-purpose omvänd inteckningar är det billigaste alternativet. De är inte tillgängliga överallt och kan användas för endast ett syfte, som anges av regeringen eller ideell långivare. Till exempel kan långivaren säga lånet får endast användas för att betala för reparationer i hemmet, förbättringar eller fastighetsskatt. De flesta villaägare med låga eller måttliga inkomster kan kvalificera sig för dessa lån.

En FHA försäkrade hem kapital konvertering inteckning (HECM) och egna bolån omvänd är dyrare än traditionella bostadslån, och de initiala kostnader kan bli höga. Det är viktigt att tänka på, särskilt om du planerar att stanna i ditt hem för bara en kort tid eller låna en liten summa. HECM lån är allmänt tillgängliga, inte har någon inkomst eller medicinska krav, och kan användas för något ändamål.

Omvänd inteckningar betalar du i en mängd olika sätt. Du kan få en klumpsumma, periodiska betalningar, en kredit, eller någon typ av kombination. Lump Sum är det enklaste. Du får lånet balans på en gång. Gör med det vad du vill, men det kommer inte att vara mer för dig i morgon. Om du registrerar dig för en periodisk avbetalningsplan, får du regelbundna betalningar. Dessa betalningar kan pågå under ett antal år (10 år, till exempel), eller tills ditt lån kommer på grund (ofta som ett resultat av din död eller din flytta ut från hemmet).

Om du inte vet exakt hur mycket du kommer att spendera eller hur snart du behöver det, kan en kredit vettigt. Vissa omvänd inteckning krediter är “växande” krediter – vilket betyder att du kan ha mer och mer pengar tillgängliga för dig eftersom tiden går. Inte illa. Kan du inte bestämma? Du kan använda en kombination av programmen ovan. Till exempel kan du ta en mindre klumpsumma på framsidan och hålla en kredit till senare. Detta kan vara en rimlig strategi om du behöver betala av befintliga skulder med en del av din omvänd hypotekslån.

Omvänd inteckningar har hjälpt hundratusentals villaägare förbättra deras livskvalitet i pension. En omvänd inteckning kan hjälpa dig gå i pension mer bekvämt. Det kan ge dig pengar när du behöver det mest. Inga månatliga inteckning betalningar, Easy yrkesexamen, skattefria pengar och inga kontanter behövs för avslutande kostnader. Kan det bli bättre? Om du vill ta reda på hur mycket pengar du har rätt till och om du är berättigad, ring oss på (800) 630-0650.

Tim Jacobs
gyllene år inteckning lösningar
dina pengar … när du behöver det
www.goldenyearsmortgagesolutions.com
(800) 630-0650
tim@goldenyearsmortgagesolutions.com

Tim Jacobs @ Golden Years Mortgage Solutions www.GoldenYearsMortgageSolutions.com (800) 630-0650 tim@goldenyearsmortgagesolutions.com Golden Years Mortgage Solutions är en omvänd inteckning godkänd FHA Lender. Vi har hjälpt tusentals äldre villaägare att lösa sina ekonomiska problem. Våra agenter och mäklare har tillsammans över 60 års erfarenhet av Reverse Mortgage lån och allmänna finansiella tjänster, inklusive chefer som är pionjärer med mer än 12 års omvänd inteckning erfarenhet. Vårt engagemang för att tillhandahålla finansiella lösningar för seniorer bevisas av antalet remisser som kommer från våra befintliga kunder.