den ökande avskärmning problem för fastighetsägare – Är det fastställbara

De fastigheter världen har känt en tid, men några har varit ovilliga att läsa vad det står. Många villaägare sjunker djupare i skuld. En del av detta problem kommer troligen från kostnaden för att äga ett hem. För ett större segment av husägare, är den finansiella bördan av att äga ett hem tvingar en svår situation till en farlig en, att skapa en “avskärmning krisen” som sannolikt kommer att pågå flera år.

Flera månader sedan, är dagens siffror släpptes av regeringen visar en oroväckande uppgång i graden av utmätningar. I vissa områden, av alla husägare som utvidgades sub-prime lån, är avskärmningen så hög som 14-20% vid 4-6% anses “friska”.

Resultaten har varit i alla nyhetssändningar – aktiemarknaden har varit i kaos. Sub-prime lån officerare vanligen erfarenhet utvidga finansiering till låntagare med kredit frågor, oförmögen att kontrollera inkomster, sysselsättning eller andra faktorer som gör dem en dålig passform för traditionell finansiering. Under det senaste året, har många stora aktörer inom sub-prime marknaden sökt ytterligare investerare eller i vissa fall helt enkelt stängt sina dörrar och gått i konkurs. Precis som deras kunder inte har råd med de eskalerande kostnaderna för homeownership, tyckte många sub-prime finansiella företag är det omöjligt att absorbera avskärmning kurs vi nu ser.

Den stora frågan slutar inte med sub-prime marknaden. Även traditionella långivare stramar plånboken och placera mer kontroll på lånet godkännandeprocessen. Detta väcker frågan om hur har denna fråga aldrig hända i första hand?

En stor del av de resons kan läggas vid foten av de husägare själva. I denna tid av “bostäder glut” många amerikaner ser ett stort hem som en indikator på framgång. Detta driver många köpare på att försöka köpa en större, dyrare hem utan nog tänkt på kostnaden för en. Ofta köparna skjuta hur mycket de har råd och hamna i en svår situation eller sämre.

Blame kan också läggas vid foten av vissa finansiella institutioner. Vem är bättre informerade om hur mycket skulder en låntagare har råd? De nuvarande skuld till inkomst nyckeltal antingen brutit eller vilka typer av lån som långivare säljer är dåliga val. Lån som 28/2 och 27/3 lån med fast teaser priser som justerar efter 2 eller 3 år med en ballong eller marginal är bara några av de lån som har skapat svårigheter för villaägare.

Naturligtvis slutresultatet av den här röran kommer att bli bättre kvalificerade och bättre utbildade husägare men gjorde saker verkligen måste gå så långt? Vi har sett foreclosre problem slår de flesta av de stora områdena vi arbetar bland annat Genève fastigheter, Oswego fastigheter, Montgomery fastigheter, Naperville fastigheter och Yorkville fastigheter. Uppriktigt sagt tror jag ibland de gjorde. Senare verkar som om det tar en hel del av chock att få vissa saker att gå rätt. Under tiden, om du funderar på att köpa fastigheter i de närmaste åren, är det viktigt att du börjar prata med din lokala fastighetsmäklare eller lån officer och se till att din ekonomi och poäng kredit är i ordning innan du fortsätter med att ansöka om ett lån.