den frodiga @ Katong – ett helt nytt sätt att leva

Erbjuder dig med den nya designen av en innovation som gör att du tror mer självsäker och inför uppgiften i din vardag. Att veta det fina med en continue överleva i ensamhet och frid som kan få dig att känna sig levande och uppskatta vad livet kan ger framöver. Den Lush @ Katong ger du känner dig bekväm i alla faktorer i livet, vilket ger dig en bortskämd atmosfär behandling charm och bra vibbar runt för att vara en viss person behöver du vara.

Den Lush @ Katong är en ny sorts utveckling som kommer att öka din förmåga att växa och uppskatta naturen som omger dig. Omfamna och smeka dig som ett barn i sitt sköte för att skydda och att du känner dig bekväm när du utvecklar din inre skönhet för att uppfylla ditt syfte i livet. Hjälper du blir vad du egentligen är genom att ge dig möjligheten att göra vad du ville.

Den Lush @ Katong är nära till de bästa grundskolor nämligen Tao Nan Skola och CHIJ Katong Skola och Haig flickskola. Verkar ha den nyaste köpcentrum i öst såsom 112 Katong med över 115 butiker inom en kort promenad bort, Parkway Parade och East Coast Park. Det är verkligen en exklusiv Freehold utveckling i distrikt 15 med funktionell och effektiv layout. Med bekväm tillgång till busshållplatser, Eunos och Kembangan MRT stationer och Paya Lebar utväxlingsstation, tillsammans med ECP / PIE / KPE är precis runt hörnet. Få koppla till de bästa attraktionerna Singapores centrala affärsdistrikt. Och stanna underhöll och shoppa, äta och sociala fläckar utspridda i närheten. Du kommer inte bli uttråkad genom att stanna i den lummiga @ Katong.

Mode kommer säkert att göra din andedräkt borta genom att titta på innovativa men ändå vänlig stil sätt struktur som du säkert kommer att älska. Använda förskott material för att göra dig uppleva trygg och bekväm i varje hörn av byggnaden. För att erbjuda dig bara det bästa för att se till att det för allas säkerhet och känna den atmosfär tillsammans med inslag av bra saker omkring dig. I varenda hörn varje, gör din varje steg en uppgift ändå förvånansvärt roligt.

Den Lush @ Katong består av 2 block med 5-våningar bostadsområde med vinden, med totalt 37 enheter, en källare parkeringsplatser, en pool och tillhörande faciliteter för att ge hjälp att känna sig bekväma och det finns till orolig.

Leva, älska och njuta av livet av färska känslor hos Lush @ Katong.