den chockerande sanningen om din mortgage_

Vad din bank kommer inte berätta …

I sommar kan vara en foul säsongen för många konsumenter följt av tumultartade tider för de återstående åren. Den fyrdubbla jinx av stigande räntor, högre kreditkortsbetalningar minimum, flyttblock bränslekostnader och deprimerade värderingar hem kan vara katastrof för många familjer som redan lever på gränsen till konkurs.

Amerikaner som nyligen bröt sig in övervärderad hem kapital, på historiskt låga räntor, ser nu ett tecken på vad som komma skall. I vissa fall kan konsumenten finna sig upp och ner, på grund av mer än deras hem är värt. I andra fall, låg ränta kreditkort mandat nu APRs minst fyra procentenheter högre än för två år sedan. Plus, har emittenterna tvingats av tillsynsmyndigheter att fördubbla minsta betalningar på vissa kortinnehavare som betalar höga räntor. Men den verkliga blåsor är bränslepriserna som nu kunde sväva någon dag till varje pris. Betala $ 4 per gallon för gas, högre verktyg, en 30% + räntan för kreditkort, och klamrar sig fast vid en 100% + hem kapital kredit kan driva fler amerikaner i avskärmning och slutligen konkurs.

Lura inte dig själv på din nuvarande bostad situation. Om du är upp och ner i ditt hem, det finns en klausul i ditt kontrakt med låneinstitut som säger att de kan “ringa” lånet när som helst. Det betyder helt enkelt att de kan tvinga dig att betala tillräckligt för att bosätta dig i ett eget läge eller utestänga på hemmet. Varför skulle bankerna göra det?

Titta på det här sättet. Bankerna är i branschen för att tjäna pengar, det är så enkelt är det. Dessutom, när du skickar post av din inteckning betalning till Chase Manhattan, kan det faktiskt vidarebefordras till Bank of Beijing! Det stämmer. Kina har nu över 40% av amerikanska bolån.

Det finns en konkret anledning att kreditkort miniminivåer har fördubblats. Den kreditkort industrin kommer att försöka fylla ditt huvud med propaganda som: “de försöker att hjälpa konsumenterna att få ut av skulden snabbare”. Vad de egentligen dra bort är detta: när du inte kan göra den minsta betalningen och kontakta dem, de är nu utbildade för att titta på din kredit-fil och avgöra hur mycket (om något) kapital du kan ha i ditt hem. De erbjuder då en konsolidering lån med sin bank. Om du väljer att ta upp dem på deras generösa erbjudande om en konsolidering lån, äger de då. Skulle du standard på ditt kreditkort, kan de ta huset! Akta dig för vargar i sheepskläder.

En annan hemlig erbjudande är konsumentkrediter rådgivning. Varje annons och kommersiell ser du för denna tjänst kastar sig som en icke-vinstdrivande organisation som bildades naturligt att hjälpa dig få ut av skulden snabbare och därmed undvika konkurs. Vad du inte vet är att den ideella konsumentkrediter rådgivning industrin om den drivs och finansieras av kreditkort industrin. De rapporterar till kreditkort industrin! De kommer inte heller att göra din månatliga betalningar i tid, vilket förstör din kredit historia ändå. Jag har sett detta gång på gång, om och om igen.

Detta leder mig till ARM: s. Kort sagt, de är justerbar ränta inteckningar. Aldrig i amerikansk historia har vi sett så många människor utan kredit filer godkänt för bostadslån. Många av dessa människor var oskyldigt efter den amerikanska drömmen och helt naturligt, är den amerikanska drömmen att köpa så mycket hus som du har råd under längst tid. Utifrån detta faktum, var det många människor som inte hade råd att drömhus enligt konventionell finansiering ha råd med det genom att inkorporera en ARM lån.

På lång sikt kommer detta att komma tillbaka för att bita dem hårt. När de undertecknade en ARM, de satsar på att räntorna inte kommer att stiga under de närmaste 30 åren! När räntan stiger och deras inteckning stiger därefter, kommer vi att börja se effekterna av detta i vägen för massa utmätningar. När detta skrivs, är vi redan på en all-time high för utmätningar börjar med Indianapolis i första plats, Atlanta på andra plats och Dallas-Ft. Värt på tredje plats. Som fortsätter att stiga och jobben fortsätter att läggas ut på entreprenad, kommer vi att se en pest av utmätningar som jag förutspår kommer att överträffa 1980-talet.