den bästa inteckning affär någonsin

Från en översiktlig undersökning av webbplatser och broschyrer, kommer du att se en myriad av olika typer av inteckning. De inteckningar utforskas hittills är en grundläggande översikt – du hittar någon mängd av olika typer – vissa kombinerar flera funktioner och med lagt incitament för att fresta dig.

I grund och botten, om du kan tänka dig en inteckning, finns det förmodligen. Så, efter att göra dina läxor och urbening upp på inteckning terminologi, hur du väljer till slut? Vilken affär är den bästa på marknaden idag?

Sanningen är att det finns ingen one-size-fits-all super inteckning som kommer att vara en perfekt passform för allas ekonomiska situation. Vad du behöver göra när man väljer en inteckning räkna ut exakt vad som skulle passa dig – och det beror på dina individuella förutsättningar. När du har en idé om vad du letar efter, kan du låta långivare och mäklare hitta inteckning för att passa.

Nedan är några exempel på möjliga livssituationer, med idéer för inteckningar som kan vara lämpliga:

Den studerande

Ung, singel, och kommer sannolikt att vara för evigt kort av kontanter! Det är inte troligt att du kommer att kunna hitta en stor klumpsumma för en inteckning, och din inkomst kommer antagligen från deltidsjobb – knappast en lockande möjlighet för en långivare. Din bästa insats är att närma sig familjen för att få hjälp – ett lån för deposition och / eller borgensman inteckning (kombinerat med bevis på din ansvarsfulla attityd) kan hjälpa dig att få ett tidigt fotfäste på fastigheten stege.

trycka 30

Du banar väg för en framgångsrik karriär, och kanske funderar på att flytta in med en partner. Men är din lön troligen relativt blygsam, och du kanske inte har så mycket pengar sparas. Be långivare för deras första Tid Köpare, inklusive 100% bolån, och överväga en gemensam inteckning med en partner för att öka din köpkraft. Cashback kan vara användbara för att täcka kostnader för arvoden och köpa möbler. De som är villiga att ta en bit av en risk skulle kunna överväga ett intresse bara inteckning i kombination med besparingar och investeringar.

Växande framgång

Kanske du har en familj eller anhöriga nu, och din karriär är ganska grundmurat. Du kanske vill göra det mesta av dina pengar genom att titta på flexibla inteckningar, eller en som kan kvittas mot dina andra konton. Tänk på ditt hem kan ha tillkommit det egna kapitalet med nu, vilket skulle kunna frigöras genom omvärdering av ditt hem, och kanske byta inteckning. Om du driver ditt eget företag och har lite kapital att investera, kanske du vill prova en self-cert inteckning.