delat ägande inteckningar

introduktion:

Delat ägande inteckningar bildades för att hjälpa människor att köpa fastigheten av sitt eget, när de inte har råd att köpa hela fastigheten vid en tidpunkt. Andelen av egendom är vanligen 50%, men kan också vara 25% eller 75%, och köps från bostadsrättsföreningar. Alltså du äger en viss andel av fastigheten och betala hyran på den återstående delen av fastigheten. Du kommer inte att bli ombedd att dela fastigheten med någon annan och kan inteckningar och hyra för fastigheten.

Krav på delade fastigheter växer kontinuerligt och det finns begränsade lediga objekt och även om du uppfyller kriterierna för delat ägande, kan du bli ombedd att vänta en tid. När du har blivit en gemensam ägare, är du skyldig att betala alla räkningar och skatter, och dina ansvarsområden inkluderar att en fullständig ägare. De flesta av de bostadsrättsföreningar ger dig möjlighet att köpa aktien och bli fullvärdig ägare och när du har råd att köpa aktierna.

sociala hyresvärdar:

Sociala hyresvärdar är icke-vinstdrivande organisationer, t.ex. bostadsrättsföreningar eller samhällen bostäder. Dessa sociala hyresvärdar ger hem för uthyrning och försäljning till de människor, som inte har råd att köpa.

delat ägande leasing:

Om du köper en fastighet som en gemensam ägare, ingår du ett avtal med den sociala hyresvärden. Kontraktet är ett juridiskt dokument, vilket ger dig ett leasingavtal vanligen under 99 år. Du ockupera huset och dina ansvarsområden inkluderar att en kåk ägare. Social hyresvärden tillhandahåller vidare dig möjlighet att köpa hela aktier per den visst klausulen i kontraktet. Eftersom det handlar om juridisk dokumentation, bör du juridisk hjälp innan du ingår avtal.

Hus erbjuds för delat ägande:

Renoverade hus och lägenheter är i allmänhet erbjuds för delat ägande. Ibland några nya hus kan också erbjudas. Priserna på dessa hus eller lägenheter är i allmänhet lägre än priserna på fastigheter tillgängliga försäljning på marknaden i samma område.

delat ägande inteckningar:

Mängden aktie, köpte du ett delat ägande är intecknad, som du måste ordna och hyran för resterande del av huset kommer att deponeras hos de sociala hyresvärdar.

inteckning urval:

Innan du väljer någon av inteckning alternativ, bör du se din ekonomiska hälsa och kapacitet återbetalning. Du kommer också att få betala serviceavgifter, avgifter för samhällsservice och andra skatter. På grundval av alla dina finansiella kapacitet, bör du välja en aktie 25%, 50% eller 75% av fastigheten. Fördelen med högre andel kommer att tillåta att betala mindre hyra för den återstående delen av fastigheten. Den gemensamma delen av inteckning omfattar fast ränta inteckning och justerbar ränta inteckning.

I fast ränta inteckning, förblir räntan densamma under hela inteckning perioder. Vissa inteckning kan vara så hög som för 30 år och vissa kan vara lägre perioder. Fördelarna med fasta typer av inteckning är att du kan planera i förväg hur mycket som ska betalas.

I justerbar ränta inteckning, börjar räntan i allmänhet lägre än den fasta ränta inteckning och kan variera en eller två gånger under året eftersom dessa priser är kopplade till ett finansiellt index. Beroende på finansiella index (Treasury Security Index för USA) att avgiften kan vara antingen låg eller hög. Eftersom det ursprungliga beloppet i dessa priser är alltid lägre än den fasta ränta inteckningar, kan en mer hypotekslån säkras för samma belastning.