de vanligaste situationerna som leder till en påföljd (taux hypothecaire)

De vanligaste situationerna för inteckning straff

(OBS: Detta är bara en del av en rad viktiga artiklar om ämnet inteckning påföljder Du kanske har en fråga som bättre besvaras i någon av våra andra funktioner Den kompletta listan över artiklar är i slutet av den här artikeln för.. din referens.)

Det finns påföljder som långivare tar ut på lån som betalas ut före förfallodagen. Det finns vissa fall där dessa typer av sanktioner kan undvikas. Naturligtvis finns det också situationer där dessa avgifter inte kan undvikas alls.

Försäljningen av ditt hem: Att sälja ett hem inte oundvikligen att innebära att du måste bryta din inteckning kontrakt och betala en straffavgift (kolla om din inteckning är bärbar), men om du inte planerar att köpa ett annat hus eller om du flyttar utanför av landet, då du kommer att få betala en straffavgift. Innan förtvivlad, ta dig tid att läsa hela artikeln Hur sänka eller undvika ett straff? För att åtminstone spara lite pengar.

Refinansiering för skuldkonsolidering

De flesta människor använder mekanismen för bostadsfinansiering i syfte att konsolidera och sänka sina skulder. Det är en mycket bra lösning för de flesta människor, eftersom det ger dem möjlighet att räta upp sin ekonomiska situation. Ibland är det en mycket bra idé att ta ut en andra inteckning i stället, speciellt om du inte har mycket tid kvar på din ursprungliga inteckning. Du bör kontakta en kvalificerad inteckning mäklare, som kan göra alla beräkningar för att hitta den bästa lösningen för din individuella situation: besluta om en andra inteckning eller refinansiera din nuvarande inteckning.

Refinansiering för renoveringar:

Många gånger när du gör renoveringar, kommer du att behöva ytterligare medel för att få arbetet gjort. Om du planerar att renovera, här är tre idéer som kan hjälpa dig att spara pengar totalt:

Visst arbete är brådskande och kräver pengar direkt. I detta fall skulle det vara bra att se om du kan finansiera arbetet tillfälligt med ett personligt lån eller en kredit. I det här fallet, kan du göra refinansiering när du måste förnya ditt hem lån ändå.

Om du planerar att renovera ditt hem för att sälja den snabbare eller för mer pengar, är det möjligt att refinansiera med en öppen inteckning så att du inte kommer att få betala en andra straff när du säljer, eller få andra inteckning för renoveringar.

Om du planerar att köpa en fastighet som behöver renoveras, kan du lägga antagligen ihop en plan för att få renoveringen finansiering ingår i din inteckning. Det finns en särskild inteckning kallas “renovering lån alternativet” som täcker dessa situationer. Du lånar pengar nu för renoveringar du planerar när du tar besittning av huset.

Äktenskap separation: Om ett par separerar, är det mest vanligt att en av parterna kommer att köpa ut den hem från den andra. I detta fall, tillåter de flesta banker den nya ägaren att bara ha en kurs balans överföring för eventuella ytterligare medel.

I vissa situationer är detta inte möjligt eftersom inkomsten för en person är inte tillräckligt för att kvalificera sig för en ny inteckning. Om detta är din situation, inbjuder jag dig att kontakta vårt kontor för att ta reda på om en speciell produkt (självutnämnda intäkter) inte skulle vara till hjälp för dig.

Du kommer antagligen fortfarande att ådra sig förtida betalning straff, men du kan hålla ditt hem på det här sättet.

Exekvera ett testamente: I händelse av dödsfall, är det ofta] nödvändigt att sälja en fastighet. Vissa långivare tar inte ett straff i dessa fall. Du måste undersöka.

Noga överväga dina alternativ

Innan ett eventuellt beslut om din inteckning, vill du se till att du har vidtagit några åtgärder för att undvika ett straff. Det kan vara oundvikligt, men det bästa man kan göra är att rådgöra med en ackrediterad inteckning rådgivare (CHA) för att ta reda på alla de alternativ som finns för dig.

Det är, trots allt, tusentals dollar som vi diskuterar, det är väl värt besväret att ta reda på.