de vanligaste problemen i att lösa en avskärmning

De vanligaste problemen i att lösa en avskärmning är husägare oförmåga att få icke-motstridiga uppgifter, och hans förmåga att fatta snabba beslut. Hans obeslutsamhet förstärks av information från ett flertal källor, bland fastighetsinvesterare, långivaren, fastighetsmäklare, mäklare inteckning, och advokater konkurs. Alla dessa individer har ett eget monetärt intresse i en särskild resolution till husägare problem.

De fastigheter investerare vill köpa hem och sälja den eller hyra den. Han gör detta för att göra en vinst på sin investering. Villaägare i avskärmning är inte i en sinnesstämning som främjar logiskt tänkande och de kan göra dåliga bedömningar, särskilt om den information de får är inte korrekt. Det finns potentiellt missbruk av investerare och ett antal stater har antagit regler som påverkar hur investerarna hanterar avskärmning offer.

Långivaren representant kan ha så många som 500 avskärmning fall på en gång. De instrueras att först göra det som är bäst för långivaren och inte att ge juridisk rådgivning till husägare. Detta innebär att den vänliga personen från långivaren arbetar för att få ditt hem om det finns kapital i det, eller få dig att återställa ditt lån så det kommer utanför långivarens listan över förfallna lån.

Realtors ® bara tjäna pengar om de säljer ditt hem, men om de inte kan sälja det snabbt eller i tid, kommer du att förlora ditt hem om du inte har en annan lösning. Lovar att de har en köpare inte motivera din underteckna ett exklusivt säljarens avtal. Anmäl endast en köpare avtal agent provision för en viss person (er) när och om de får du en köpare.

Inteckning mäklare är snabb att berätta att de kan få dig refinansieras, men om de är felaktiga, kan du förlora ditt hem. Låt dem inte att skärmen dina samtal om sälja din bostad själv eftersom du betalar för deras reklam och de kan konvertera dina perspektiv köpare till inteckning kunder för inköp av ett annat hem.

Konkurs advokater gör bara pengar om du ansöka om konkurs. Problemet med att lämna in ett kapitel 13 konkurs är att medan det kommer att stoppa din avskärmning, är det bara tillfälligt och ditt hem kommer att släppas från förfarandet och långivaren kommer att fortsätta avskärmning. Men du kommer att ha konkurs på din kredit rapport för 10 år kontra sju år för en avskärmning.

Så som ni kan se, har var och en av dessa yrkesgrupper ett motiv som kanske eller kanske inte vara den bästa lösningen för husägare specifika problem. Vem lyssnar du på? Tyvärr är det ofta den bästa säljare som vinner uppmärksamhet husägare. Lösningen är för husägare att snabbt bli informerad om avskärmning för att sortera igenom den myriad av inkommande information och för att be om juridisk rådgivning från advokater som hanterar avskärmning fall.