De vanligaste frågorna från blivande inteckning mäklare

Jag ville ta några minuter för att ta itu med några av de vanligaste frågorna från personer som vill starta en ny karriär i inteckning industrin. Dessa är några av de frågor som jag ställde mig själv när jag var nyfiken på att få en position som en inteckning mäklare. Även om jag hade många frågor här var de bästa sådana.

behöver jag en licens?

En av de vanligaste frågorna från personer som är intresserade av en karriär i inteckning industrin är om de behöver en licens. De flesta människor tror att en licens krävs att du har att göra med fastigheter, och eftersom fastighetsmäklare som måste ha dem, då inteckning mäklare och officerare lån förmodligen behöva ha dem också. Överraskande, i de flesta stater, är en licens inte krävs för att bli en inteckning mäklare / lån officer. Men de regler som är olika för de som äger eller är intresserade av att starta eget inteckning företag. I detta fall skulle dessa individer behöver ett verksamhetstillstånd och annat specificeras av deras särskilda stat. Men om du arbetar för någon mer än troligt att du vann? T behöver en licens.

Hur mycket tjänar inteckning mäklare?

Detta är en annan fråga generellt ställs av dem som söker en ny karriär i inteckning fältet. Men på grund av den typ av inteckning företag (som mestadels provision baserad) och på grund av det faktum att jag don? T känna dina arbetsetik (hur hårt du arbetar), kan jag inte förutsäga exakt hur mycket du personligen kommer att göra i detta fält. Med detta sagt, gör den typiska inteckning mäklare / lån officer $ 25.000 – $ 35.000 per år. Det, aos stänger ungefär 2-3 lån per månad, men om du verkligen vill vara i den här branschen bör ditt mål vara att gå långt över det beloppet. Några har även gjort sex siffror i denna bransch. Min personliga övertygelse är att du alltid ska sträva efter att stänga mellan 5-10 lån per månad. Hej, du, Aore få in i denna verksamhet för att tjäna pengar.

Måste jag gå på college?

Svaret på den frågan förvånar många människor och det är en av de vanligaste frågorna. I dag,, aos samhället inteckning mäklare betraktas som ledare inom banksektorn. På grund av detta, de flesta människor antar att en högskoleutbildning krävs. Låt mig vara den första att låta dig veta att en högskoleutbildning inte behövs för att bli en inteckning mäklare. Den enda utbildning som krävs är en gymnasieexamen.

kan jag göra detta deltid?

En majoritet av folk frågar detta för en anledning och en anledning ensam, de är rädda. De är rädda att de kommer att få i lån industrin och misslyckas. Först av allt, låt mig gå vidare och svara på denna fråga för dig. Ja du kan göra det på deltid, men skulle jag rekommendera det? Nej, om du går in i denna verksamhet, måste du gå in i den med full kraft och inte göra det halvvägs. De som är framgångsrika i den här branschen är de som går på det med full kraft. Om du fokusera all din energi på att vara bra i den här branschen och du faktiskt anstränger att skjuta dig själv där ute, kommer du att lyckas och du vill måste göra detta på deltid. När du ser de pengar du gör, kommer du att tacka mig för att föreslå att du anger denna karriär heltid. Men, om att gå in i inteckning verksamhet på heltid fortfarande gör dig nervös här är ett alternativ. Få en deltidsjobb, medan du gör bolån heltid, och när du är bekväm i din position som ett lån officer, sedan bli av bisysslan. Ett annat alternativ är att spara upp en månad, AOS lön eller så tills du får av dina fötter.

Så där har ni det, frågade de bästa frågorna från dem som strävar efter att bli inteckning mäklare. Detta är en av de största yrkena någonsin och jag önskar er all lycka