de små röster avskärmning

I en tredje klass klassrummet, frågar en lärare hennes barn att ha medlidande med de hemlösa. Hon berättar för dem om ett kommande projekt de kommer att delta i vid juletid som kommer att ge leksaker till hemlösa barn som är precis som dem. Barn som älskar att spela, gå på bio, äta popcorn, cyklar rida, och äter polkagrisar. En liten flicka blir riktigt tyst och lägger huvudet på hennes skrivbord som om alla kunde läsa hennes tankar och kände hennes berättelse. Hon är nyligen hemlösa på grund av hennes föräldrar som förlorar sina hem till utestängning. Hon bor i ett härbärge för första gången i sitt liv. Hon saknar sina egna leksaker, sin egen säng, sin egen vackra överkast. Hennes pappa förlorade sitt jobb det senaste året och de bara inte kunde hänga med betalningarna.

I en rapport från första fokus kommer uppskattningsvis 2 miljoner barn påverkas av dagens bolånekrisen som deras familjer förlorar sina hem. Som hyresfastigheter är avskärmad på, kommer familjerna att vräkas med mycket kort varsel med mycket få livskraftiga alternativ. Över vår nation, är skoldistrikt upplever ett ökat antal hemlösa barn på grund av den finansiella krisen och avskärmning.

Vissa barn kommer att hamna på efterkälken i sin läsning och färdigheter matematik eftersom de måste flytta runt på grund av tillfälliga bostäder, alltså byta skola, vilket får dem att missa några steg i inlärningsprocessen. Vissa kan utveckla beteendestörningar som beror på brist på förståelse för den förlusten. Stressen av avskärmning kan orsaka äktenskapliga stam och korta humör. Ord sägs ibland som aldrig borde ha sagts. Pengar är inte tillgänglig för rådgivning i många av dessa fall och om familjerna kunde betala för tjänster de inte ens vet var man ska börja leta efter gratis tjänster.

Om möjligt, gör din forskning. Kontakta din inteckning långivare innan det är för sent att hitta fungerande alternativ för att hjälpa till att rädda ditt hem. Utestängning är ett sorgligt slut. Det finns program tillgängliga för att försöka stoppa utestängande förfarande och spara ditt hem. Ditt barn är värt den tid investeringen. Din bank vill att detta ska fungera för dig. En investering i tid kan rädda ditt hem och hålla barnen i sin egen säng.