de bästa saker att göra innan du registrerar en inteckning

Att köpa ett hus är en överväldigande upplevelse för många. Det finns så många detaljer att tänka på, så många saker att få gjort … Lyckligtvis kommer fram den lyckliga dagen så småningom när du kan sitta ner och skriva på din inteckning. Men har du kollat ??upp de mest kritiska punkterna på din lista? En inteckning är ett betydande finansiellt avtal, du vill vara säker på att allt är i ordning innan du skriver på den streckade linjen.

Följande är de bästa saker som du behöver för att se till att du har hanterat innan signering på din inteckning. Att köpa ett hem behöver inte vara skrämmande, om du följer dessa steg kommer du att ha gjort en hel del för att garantera att ditt nya hem upplevelse är så säker som du skulle alltid hoppats att det skulle vara.

Förstå avslutande kostnader – Det finns en hel del avgifter som kommer upp i slutet av hemmet köpprocessen. Ansvaret för dessa avslutande kostnader är ofta fungerat under förhandlingsprocessen, och ofta delas mellan köpare och säljare. Se till att du har en klar uppfattning om hur mycket du måste betala när du loggar ut och slutföra affären.

Få ditt hem Kontrollerad – Även om du köper ett hus från din bästa vän, ska du alltid få ett hem inspektion innan du köper. Inspektioner praktiskt betalar sig-du kommer att spara mycket pengar och huvudvärk på vägen genom att veta exakt vad som händer med ditt hus, särskilt om en inspektör avslöjar ett stort problem innan försäljningen är klar. Många långivare kommer att kräva en inspektion, men du bör se till att det ingår i alla fall. Forskning de bästa inspektörerna i ditt område och kräva att en inspektion genomförs på din potentiella hem.

Kolla förskottsbetalning påföljder – Ibland kan en långivare kommer att sätta sanktioner i stället att träda i kraft om du har möjlighet att betala av dina lån tidigare än väntat. På detta sätt kan de dra ändå utan att debitera dig 30 år av intresse. Dessa kan arbeta för eller emot dig-förskottsbetalning påföljder kan leda till en lägre ränta. Titta in detta alternativ noggrant och se vad som fungerar för dig.

Har en advokat Kontrollera din Docs – Om du har råd att anställa en jurist som är specialiserad på fastighetsrätt är en bra idé. Han eller hon kan ge dig en objektiv titt på din affär som du inte nödvändigtvis kommer att få från en fastighetsmäklare eller din vanliga advokat.