de bästa platserna för kontorslokaler

Att hitta den perfekta platsen för ditt kontor

När första att starta ett företag, eller bredda kontorslokaler för fortsatt affärsutveckling hitta den mest idealiska platsen kan vara lite komplicerat. Och om din nya till verksamheten rutten saker kan ha huvudet snurra i cirklar, eftersom det självklart att du kan? T bara plocka det enklaste billigaste mitten av nr-där platser som är oftast billigare.
Här har jag bifogat några steg i att hitta de bästa städer och platser i USA för kontorslokaler.

Första steget – Förstå vad mitt företag behöver

Innan du kan bara hoppa upp och gå där alla andra kommer du behöva stanna upp och tänka klart. Vissa företag är bättre på vissa platser som andra företag inte. Du måste stanna upp och tänka, är vad ditt företag? Vilken typ av ett samhälle eller område är måltavla för min verksamhet.

Till exempel om du bygger ett kontor för ett elbolag där nästan varje hem i ett visst län eller regioner kan behöva kunna hitta tillgång till ditt kontor. Det bästa du kan göra är att kasta ditt kontor smack dab i mitten av alla galenskap. Då oavsett var dina kunder är, de är alla lika kapabla att komma in på kontoret eftersom avståndet att resa är antingen samma eller bara något annorlunda.

Second Step – Var är alla andra lyckas?

Titta runt i de utvecklade storstäder där det finns en hel del inkommande och utgående trafik av människor. Om det finns trafik finns det en möjlighet att göra din plats lättillgänglig för nya och befintliga kunder eftersom väl självklart att de redan reser till området ändå. Gilla knackar två stenar med en resa till dem.

Steg tre – Är de kommer att bli konkurrens?

Självklart om det? Sa enormt framgångsrika område du kommer att stöta på,? Konkurrens.?
Om du är ett nytt företag och inte allmänt känt att lokalisera dig nära populära företagen likadana själv skulle förmodligen skada din sannolikheten för nya kunder. Om du är en annan typ av företag som spelar ingen verkligen få konkurrens om stora städer och stora trafikområden är perfekt för dig.
Så här? Är den knepiga delen. Om du hittat en plats som? Ar perfekt för dig, men någon annan redan har satsat ditt krav vad gör du???

Den bästa vägen att ta är att analysera allt de gör i detta läge som gör dem framgångsrika och använda dessa hemligheter i en annan upptagen plats för att tävla utan att egentligen? Tävla? om du får min drivgarn. Och nej jag? M säger inte stjäla upphovsrätter och slagord. Jag? M säger ta vad de gör för reklam och locka kunder, vrida den runt så att dess lika men olika gör det på ditt eget sätt förhoppningsvis bättre. Och sedan använda sina egna hemligheter att ut göra dem.
Vilket gör orsak reklam roligt du gjort själv lite spel av det.

Ska jag köpa kontorslokaler eller hyra kontorslokaler?

Det beror egentligen på framgången hittills för ditt företag, uppenbarligen om du? Åter ett nytt företag du behöver dina pengar att säkerhetskopiera ditt företag upp så att hyra skulle vara det bästa sättet att gå.

Oundvikligen när ditt företag verkligen träffar bort det eller har drabbats av det, kan det vara dags att tänka på att köpa. Även om det kan kosta en mellan 2 och $ 400.000, beroende på läget. De årliga utbetalningarna blir lägre, vilket i det långa loppet kommer du har mer pengar i din verksamhet då du gjorde innan, utan ständig oro för att de hyra räkningar, ovanpå affärer räkningar.