de bästa equity bostadslån till undsättning

Din huvudsakliga balans minskar mest med de bästa lån eget hem. Vissa lån möjliggör snabba betala ner av balansen. Andra inte. Det är viktigt att veta skillnaden mellan dessa typer av lån. Låntagare som inte är utbildade kan ofta hamna instängda i fel hypotekslån.

Det finns flera olika typer av inteckningar. En typ kallas ett intresse bara inteckning. Ett intresse bara lån kräver ingen betalning mot huvudman under den inledande tidsperiod av inteckning. Den tid som den ursprungliga räntan förblir låg varierar från långivare och lån typ.

Den viktigaste aspekten av ett intresse bara lån är att ingen huvudman betalas ned därför ingen kapitalet upplupna. De flesta experter hävdar att det egna kapitalet ska byggas upp i motsats till eftersatt. Om du var med i en position att behöva sälja ditt hem, då inte ha eget kapital kan resultera i att inte kunna få nog för att ens täcka din utestående lån balans.

Vissa lån är särskilt benägna att sätta dig i den här situationen. Ett sådant exempel är negativ amortering lån. Dessa lån möjliggör en minsta månatlig betalning som inte ens täcker hela beloppet av upplupen ränta på lånet. Detta kan visa sig vara mycket farligt och ofta hamnar i att ha vad som kallas negativt eget kapital. Detta bör undvikas till varje pris.

Den säkrare väg att gå är med en fast ränta inteckning. Denna typ av bolån kommer med en initial ränta som aldrig ändrar. De har också en återbetalningsplan vanligtvis innebär en 30 år till och med avskrivningar. Några kommer även med 25 eller 20 år i taget. Den kortare termen motsvarar den snabbare rättvisa uppnås.

Du kan alltid ta tillbaka ut kapital genom ett hem kapital lån om behov skulle uppstå. Med eget kapital gör att du kan rida ut förändringar på marknaden. Skulle behöver inte uppstå då du kommer att hamna äger ditt hem ren snabbare och njuta av livet utan en inteckning betalning.

Olika lån kräver varierande mängder som handpenning. Mest idag kräver 20%. Detta är din första egna kapital. Om du lägger ner mindre, så har du uppenbarligen mindre eget kapital. Många som tog ut “inga pengar ner” inteckningar när de var tillgängliga hamnade beklaga det. Saknar kapitalet kan ta ut sin rätt.

Använd de bästa lån eget hem för att antingen bygga eller dra fördel av eget kapital i ditt hem. Olika lån passa olika ändamål. Se till att du gör din forskning för att fastställa exakt vilken inteckning är bäst för dig. Kunskap är makt, och när det gäller bolån kan det också innebära betydande sparade pengar.