de bästa 5 misstag inteckning upphovsmän göra med fastighetsmäklare

De 5 förebyggas misstag inteckning upphovsmän gör är de fem största anledningarna fastighetsmäklare motstå hänvisa dig till sina kunder. De är anledningen till att vissa fastighetsmäklare kommer bara tvätta händerna rena och säga “Glöm det! Jag ska bara lämna finansiering upp till mina kunder.” Ta reda på vad dessa top 5 orsakerna är och hur man rättar till dem.

1 – Brist på bra och tät kommunikation

Inte ger ofta (även dagligen) uppdateringar till dina kunder och mäklaren under hela lånet processen kan orsaka onödig stress och frustration.

Lösning: Skapa en stark garanti som lovar frekventa uppdateringar hela lånet processen. Du kan även överväga att ge upp en del av din provision om du inte ger tillräcklig kommunikation. Sedan ingenjör ditt företag för att säkerställa att du över-leverera.

2 – förändringar i sista minuten på sista bordet

Realtors hatar när inteckning mäklare kastar kurvan bollar på sin klient i sista minuten. Några exempel kan ingå …

* Mer dokumentation behövs
* Lånevillkoren ändras
* Ränteförändringar

Du får bilden.

Lösning: Skapa en stark garanti som skisserar exakt vad du ska göra för att förhindra dessa ändringar i sista minuten uppstår. Sedan ingenjör ditt företag att uppfylla det löftet.

3 – sena avslutningar

Enkelt uttryckt … fastighetsmäklare hatar förseningar på deras lön kontroller, för att inte nämna den extra stress och frustration som kan komma som ett resultat av tidsfristerna inte uppfylls. Ibland affären kan även falla igenom på grund av en sen stängning. Även oskyldiga misstag som begåtts av inteckning upphovsmannen kan orsaka en dominoeffekt som i slutändan resulterar i sena avslutningar.

Lösning: Skapa en stark garanti som förklarar vad du ska göra (i din makt) för att förhindra sena avslutningar uppstår. Sedan ingenjör ditt företag att uppfylla det löftet.

4 – ber upprepade gånger för mer dokumentation

Ett bombsäkert sätt att vridmomentfrånkoppling dina kunder och dina fastighetsmäklare är att komma tillbaka om och om igen ber om mer och mer dokumentation. Inte bara är det tidskrävande för dig, men det sänder ett budskap till dina kunder och fastighetsmäklare som du inte är en riktigt professionell.

Lösning: Skapa en stark garanti som förklarar hur du kommer att ge en heltäckande checklista för att dina kunder – upfront – som förklarar all dokumentation du behöver. Gör en politik som ser till att du får all viktig information som du behöver innan du lämnar in ansökan.

Och sist men inte minst …

5 – räntor förändras i sista minuten

När du ställer en förväntan om en viss ränta kunden kommer att förvänta dig att fullfölja det löftet. När detta löfte inte är uppfyllt, det ser dåligt på dig men det speglar också dåligt på mäklaren som hänvisade dig. Fastighetsmäklare hatar det!

Lösning: Skapa en ännu en stark garanti som förklarar exakt vad du ska göra för att förhindra dessa senaste ändringarna minutavgiften uppstår. Och ni vet resten … ingenjör ditt företag att uppfylla det löftet.

slutsats

Dessa fem förebyggas misstag är de fem största anledningarna fastighetsmäklare motstå hänvisa dig till sina kunder. De är anledningen till att vissa fastighetsmäklare kommer bara tvätta händerna rena och säga “Glöm det! Jag ska bara lämna finansiering upp till mina kunder.” Har du hört det förut?

Genom att skapa och hedra starka fullgörandesäkerheterna som behandlar var och en av dessa frågor, visar du dina kunder och dina fastighetsmäklare att du är en sann, inteckning professionell. Du stiger över mängden och åtog sig att spetskompetens. Nu är det dags att få det att hända!