De 10 vanligaste frågorna när de tillämpar en inteckning

Det? Är ingen tvekan om att en inteckning blir det största lånet du någonsin ta ut. Men när du tar detta stora steg du måste vara säker på att du pratar med din långivare och ställa flera frågor. Svaren på dessa frågor bör hjälpa dig att avgöra vad som är rätt för dig och vår familj.

Först bör du fråga vilka typer av bolån finns där ute. Med en sådan variation som finns måste du se vilken som passar dina behov bäst. Efter det ska du fråga vad räntan är. Detta är också känd som den effektiva räntan eller (APR). Detta kommer att hjälpa dig att förstå hur mycket du kommer att betala en månad och vilken typ av lån du ska gå med. Du kan också fråga om det finns några rabatter punkter eller avgifter originering. Dessa kan hjälpa dig att säkra en lägre ränta. Sättet det här fungerar är en punkt är lika med en procent på kapitalbeloppet. Du bör också fråga vad de avslutande kostnader kommer att bli. Detta gör att du vet vad du kommer att behöva ha så långt som kontanter ned går.

Du bör också fråga om vad ränta lås är och är det möjligt för dig att dra nytta av dem. Dessa kan bidra till att garantera specifika räntor och poäng för inteckning. Du bör också fråga om det finns en avgift för denna tjänst. En av de viktigaste frågorna är vad den minsta handpenning som kommer att krävas är. Du ska veta var varje cent går. Du kan också fråga om det kan finnas en förskottsbetalning straff. Detta är viktigt om du planerar att betala av dina lån tidigt. Det? Är alltid bra att veta hur lång tid det tar att avsluta lånet. Detta sätt kommer du att veta hur man ska gå så långt som rörliga lastbilar, eller hyresvärdar meddelande om du har hyra. Du kanske även behöver veta om det finns något som kan försena din ansökan. Vanligtvis är svaret här din kredit värdering. Och sist men inte minst måste du veta vilken dokumentation du behöver för att uppfylla din skyldighet för ett billån.