dåliga krediter remortgage minska din skuldbörda

Remortgage är sättet att betala av högre ränta med hjälp av en lägre ränta nytt lån mot samma egendom. Remortgage är ett gångbart alternativ för skuldkonsolidering, återbetalning av lån utan säkerhet och förbättring av kredit värdering. Processen för remortgage hjälper dig att släppa loss det ökade värdet på eget kapital i din bostad. Det hjälper dig också att ta fördel av ränteförändring (om någon) av penningmarknaden.

Hur är det fördelaktigt för dåliga krediter låntagare?

Personer med standard i deras tidigare kredit beteende, CCJs, löner, sena betalningar är taggade som dåliga krediter låntagare. Det betyder att deras trovärdighet är inte upp till märket. Långivare tvekar att låna ut de dåliga krediter låntagare på grund av deras känsliga kredit historia. Men i fall av remortgage är risken för långivaren minskas. Eftersom låntagaren löften hans / hennes hem mot lånebeloppet blir långivaren överseende de grova fläckar i kreditvärdighet. Det finns också en minskning av den betalas ränta. Den mest positiva delen av dåliga krediter remortgage är möjligheten att förbättra kreditvärdighet av låntagaren. Som den nyligen upptagna lånet är säkrat i naturen, blir den månatliga utgående överkomliga för låntagaren. Så, kan han / hon hålla lätt regelbundenhet i återbetalning. Kafferepet tid betald delbetalning bidrar till förbättrad kreditvärdighet av låntagaren. En gång, blir kredit status up-to-märket, låntagaren kan höja färska lån till lägre ränta och andra vänliga villkor och tillstånd.

Vad är upplåning gräns enligt remortgage?

Det högsta belopp du kan låna beror på faktorer som det aktuella marknadsvärdet på fastigheten, det lånebelopp mot den och din förmåga att återbetala. Om du har en god återbetalningsförmåga långivare kan erbjuda upp till 80% av den ökade kapitalet av din bostad.