dåliga krediter och garanterade bostadslån inteckning

Även om du har dålig kredit historia, kan du fortfarande vara i stånd att få en bostad lån inteckning bank. Ta ett antal proaktiva åtgärder och även du kan få inteckning och huset till ett billigt ränta.

Först fixa din poäng och kreditupplysning. Beställ en kredit värdering och kolla upp det över för eventuella fel eller missade räkningar. Ring eventuella fordringsägare att avhjälpa eventuella fel. Du kanske chockad över hur snabbt vissa fel kan fastställas, samt hur snabbt och kraftigt din kredit värdering kan förbättras.

Om det är ett alternativ, betala ner några av ditt kreditkort skuld. När du bär en stor balans på en eller mycket mer kort, kommer det att sänka ditt betyg kredit historia. Öppna inte och avbryta alla kreditkort när du söker efter en fastighet hypotekslån eller banklån, eftersom dessa åtgärder kan skada din poäng kredit historia.

Prata med en flera lån långivare och fråga om deras lån produkter. Ta reda på vilken ränta du skulle vara kvalificerad för, och leta efter den största affären och för den typ av lån som passar dig. Även om du hade dålig kreditvärdighet, inteckning finansiella lån kommer i alla former. Även om du inte uppfyller kraven för de allra bästa kostnaderna, kan du få några konkurrenskraftiga priser och möjligheter när du jämför offerter hushållens bostadsräntor med flera långivare.

Du hittar massor av stora resurser på internet som kan hjälpa dig. Vår hemsida ger användare poäng för att få en inteckning med dålig kreditvärdighet, och kommer också att ansluta dig med lån hem finansiera mäklare och fastighetsekonomi företag lån för att hjälpa dig att i processen.