dåliga krediter hypotekslån

Många människor upplever dåliga krediter i sin livstid. Dålig kredit kan vara resultatet av arbetslöshet, har ett medicinskt tillstånd, en allvarlig skada, eller att bli offer för identitetsstöld eller bedrägeri. Om du har dålig kredit, är du fortfarande berättigad till många inteckning produkter. Här är några tips på dåliga krediter hypotekslån.

Det finns många inteckning produkter som du kan ansöka om även om du har dålig kredit. Några av dem är en första gången inteckning, topplån, fordringar konsolidering, och refinansiering ditt befintliga lån. Dåliga krediter inte kommer att sätta dig i den bästa situationen för en inteckning, men det kommer absolut inte hindra dig från att få lån.

Dålig kredit gör oftast en individ eller par en högre risk på grund av sin tidigare historia av antingen försumliga på en betalning, har svårt att betala ett lån, eller är sen med att betala ett lån. Även om du kan betala en högre ränta och gå igenom en strängare godkännandeprocess, kan du kvalificera fortfarande för hög kvalitet utlåning.

De flesta par eller individer med dåliga krediter kommer vanligtvis att få en högre ränta. Högre räntor varierar på specifika situationer, men det kan variera från 5% högre till 50% högre beroende. Om du har dålig kredit, kan du behöva lägga mer pengar ner, om du köper ett lån. Återigen beloppet varierar med situationen och långivare. De flesta långivare kräver också strängare politik med en dålig kredit mottagare, så du kanske måste visa bevis på vissa handlingar eller lägga ner en större mängd säkerheter för att täcka eventuella lån du kan låna mot.

Den goda nyheten är att det finns gott om inteckning och utlåning företag som förstår att inte alla människor har perfekt kredit register och är villiga att arbeta med även de högsta riskindivider och par. Om du har dålig kredit, titta in i många bolåneinstitut som kan hjälpa dig genom att erbjuda inteckning produkter till dig, oavsett vad din kreditvärdighet.