dåliga krediter hypotekslån och hur man fortsätta att betala dem

Dålig kredit inteckningar finns, trots din dåliga krediter rekord, av det enkla faktum att långivarna täcka sig för möjligheten av några dåliga betalare genom att ta ut ett högre än vanlig ränta. De har också ditt hem som säkerhet mot lånet.

Du kan inte riktigt klandra dem för att göra detta eftersom om du är ärlig mot dig själv, visar det faktum att du har en dålig rekord av betalningar som du är en dålig risk. Denna typ av inteckning är också kallas “sub prime” och vi alla vet om den senaste tidens kollaps av sub prime inteckning industrin, inte vi? Det uppstod eftersom alltför många bolåneinstitut erbjuder sub prime lån till hög risk kunder, och när de slutade att betala långivarna slut på pengar för att uppfylla sina egna skyldigheter.

Men trots det finns det fortfarande företag som är beredda att ta risken, och det finns sätt att du kan minska dina betalningar till en hanterbar nivå och ändå kunna köpa ett hus. Att, trots allt, är vad en inteckning är för. Bland dessa sätt är inteckning reparation, och även om det är möjligt för dig att gå på vägen mot att uppnå detta använder egna mjukvarusystem, är det bästa sättet att få en inteckning och hänga med betalningarna. Gör det för två eller tre år utan att missa en betalning och din kredit värdering kommer att börja gå upp.

Problemet du har, dock, är att din boränta kommer att vara högre än den vanliga räntan, så du kommer att få betala mer än de har råd med det mer. Det är lite paradoxalt är inte det, men det är så kakan smular. Det innebär att dina återbetalningar också blir högre. Vad du måste göra är att se till att de återbetalningar Villkor godkänner du är lätt överkomliga, eftersom du inte kommer att finna det lätt att ändra dem efter halva tiden.

Inte heller kommer du att tillåtas att missa betalningar. Dålig kredit inteckningar övervakas noggrant och du har bara att missa en betalning och de kommer att vara på telefonen hotfulla åtgärder om du inte tar den aktuell. Du har just missat en betalning, så hur i hela friden tänker du göra två utbetalningar nästa månad? Svaret i ett nötskal? – Du kan inte! Så se till att du enkelt har råd att betala.

Om vi ??bortser från den faktiska summa lånade, eftersom det beror på priset på huset du köper, här är tre saker du kan göra för att hjälpa till:

Ett. Betala så hög deposition som du har råd. Ju större din insättning på mindre lån, och så mindre återbetalningar. Skrapa ihop så mycket du kan som en kontantinsats och minska ditt bolån. De flesta företag kommer att be om 5% – 10%, men en del kommer att ge dig en 100% dålig kredit inteckning. Om du erbjuds att inte frestas att ta det om du har tillräckligt med pengar som krävs för deponering.

Det är lätt att vilseledas av tanken på en bil eller en trevlig semester istället för att använda de pengar som en insättning, men gör insättningen även om du erbjuds en 100% lån. Du kommer att tacka dig för det senare. Ju högre din insättning, desto lägre räntan vissa företag kommer att erbjuda och du kommer att ha mindre kapital för att betala tillbaka.

2. Välj en längre snarare än en kortare återbetalningstid. Dålig kredit inteckningar erbjuds över något villkor upp till 25 eller 30 år. Om du kan få 20 år då gå för det. Du kommer att betala mer i ränta om du lånar över 20 år i stället för 10 eller 15, men dina återbetalningar kommer att vara en bra bit mindre och mer prisvärd. Det är bättre att bekvämt betala över 20 år än att kämpa för ca 8, standard och sedan förlora ditt hem. OK, du betalar mer intresse, men du har fortfarande ditt hem, och de återbetalningar kommer att verka mindre som åren går och du tjänar mer pengar.

Tre. Ordna att betala dina lån via autogiro eller autogiro. Då frågar inteckning företaget hittills betalningarna att vara samma som din lön dag. Oavsett om du får betalt varje vecka eller månad, det spelar ingen roll. Dina återbetalningar kommer att ske varje månad så ordna dem så nära som möjligt till din lön dag. Om du alltid får betalt den 1 i månaden, till exempel ordna autogiro betalas den dagen. Om det är den sista dagen, sedan göra dem till den 1: a varje månad, eftersom regelbundna betalningar betalas på ett visst datum varje månad.

Genom att göra att ditt konto alltid kommer att ha pengar i när inteckning beror. Många defaulters betala sina lån i slutet av månaden, är ett par dagar före sin månadslön betalas in sitt bankkonto. Då finns det inget kvar på kontot, och betalningsanmärkningar. Ibland är det mycket lätt att antingen spendera för mycket eller för att glömma andra regelbundna betalningar, så ordnar din inteckning betalas ASAP efter din lön eller ersättning lämnas in på ditt konto så att detta inte kan hända.

Dålig kredit inteckningar är att betrakta som din “Last Chance Saloon” och du måste hålla upp betalningarna eller du kommer att tas till domstol, och aldrig få kredit igen. Men, om du behandla dem med omsorg, kommer de att arbeta för dig, inte bara genom att du kan köpa ditt hem, men också genom att hjälpa till att reparera din kredit rekord.