dåliga krediter hypotekslån lösning

Många husägare och investerare i USA kämpar med sina krediter.
Kreditkort och lån är inte lätt att få längre, men människor fortfarande behöver dem.
Så hur kan vi kvalificera till lån och köpa ett hem?

Vi alla kämpar för att hitta en lösning, men saker och ting blir värre och det finns ingenting som de flesta av oss kan göra åt det. Värdena för bostäder är låg och vi vill satsa varje dollar vi har, men bankerna vill inte låna ut pengar om du inte tillhandahålla dokumentation som du inte kan få.

Den nya trenden i dag att köpa en bostads-eller kommersiella fastigheter är hårt pengar. Hård pengar är en grupp privata investerare som agerar som en bank. Dessa investerare vet att du inte kan visa den perfekta inkomst eller kredit, men de kommer fortfarande att hjälpa dig att köpa fastigheter. Hur gör de det?

Privata investerare är individer precis som du och jag, men de har pengar de är villiga att låna ut till en bra investering. Vad är en bra investering?
En god investering är eget kapital, är det mer kapital du kommer att ha mer önskvärda din investering för investerarna. Detta är anledningen till kredit värdering och inkomster är inte så viktigt.

Privata investerare inser problemen i ekonomin i dag, så de dra nytta av det. De kommer lån du bara om du har eget kapital på minst 65% lån till värde. Om du planerar att köpa fastigheter, kommer de privata investerarna att be dig att sätta minst en handpenning på 35%.

Vad är villkoren för denna typ av lån?

Hårda pengar långivare normalt lån amorteras över till 2 år. I vissa scenarier investerare kommer omfattning avskrivningstiden och ökar de punkter som tas ut för lånet, men ditt huvudsakliga mål är att refinansiera detta lån så snart du kan på grund av den höga räntan.

Varje hårt pengar långivaren fungerar annorlunda. Vissa kommer att låna dig pengar för byggande och vissa kommer inte låna dig för byggnation. Du måste göra en del efterforskningar på nätet innan de bestämmer sig för alla investerare där ute. Många privata investerare kommer inte erbjuda dig fantastiska räntor eller amorteringar period, så du behöver känna företaget du arbetar med innan de bestämmer sig.

Fråga måste du fråga:
Ett. Vad är räntan?
2. Vilka är de punkter du har debiterats för detta lån?
Tre. Vad är avskrivningstiden?
4. Vilken typ av fastigheter som de kommer att låna ut på?
Fem. Det finns några due diligence avgifter? (Du vill inte betala due diligence avgifter.)