dåliga krediter hypotekslån långivare – de 3 vanligaste subprime utlåning bedrägerier

Berättigade sub-prime långivare ge en välbehövlig service till många som vill köpa en bostad. Genom att erbjuda finansiering till dem med negativa kredit, sub-prime långivare som erbjuder en värdefull finansieringsalternativ. Men rovgiriga långivare dra nytta av människor med dålig kredit genom att ta ut för höga avgifter, tvingar utmätningar, eller krävande titlar. För att skydda dig själv i ditt hem lån sökning, undvika dessa vanliga inteckning bedrägerier.

höga räntor och avgifter

Predatory lån kräver en låntagare att betala höga initiala kostnader eller höga avgifter. Vissa statliga lagar skydda konsumenterna genom att sätta lock på räntor eller avgifter. Om du har dålig kredit, bör du betala inte mer än 8% högre än ett vanligt lån. Gränser för avslutande kostnader varierar, men något mer än fem punkter bör ses misstänksamt.

tvingar utmätningar

En annan utlåning bluff innebär utlåning till människor så att de kommer att tvingas in i utmätningar. Dessa typer av lån har normalt månatliga betalningar så högt, kan du omöjligen betala dem. De lura folk in genom att lova garanti godkännande eller kassera ut ditt eget kapital, men de tar ut höga räntor. Innan du underteckna ett lån, vara säker på att du har råd med de månatliga utbetalningarna.

krävande titel

En växande bluff innebär förmodligen refinansiering din inteckning, men i verkligheten är de bedragare som kasserar dina pengar och titel. Det finns många variationer på denna bluff, men oftast dessa bedragare kommer värva dem som har liens mot sin egendom eller fått en avskärmning meddelande. De gör ett löfte om att lösa alla dina ekonomiska problem om du vänder din titel och betala en up front avgift.

Den bedragare kommer därefter ansöka om konkurs i ditt namn som kommer att avvisas, eftersom en tredje part initierat processen, men det kommer fortfarande att lämna ett märke på din kredit rapport. Den bedragare kommer också att ta avbetalning från dig, även om de inte betala av den första inteckning. I slutändan kan du förlora ditt hus.

skydda dig

Skydda dig mot dessa bedrägerier genom att vara en smart shopper. Begär offerter från flera långivare innan plocka en. Om du har några frågor, prata med det långivande bolaget. Berättigade långivare kommer att vara glada att förklara processen och svara på alla dina frågor.

När du väljer en långivare, se till att du läser alla former innan du underteckna pappersarbete. Enligt federal lag, har du tre dagar på dig att avboka din inteckning efter uppgörelse. Du kommer också att återbetalas alla avgifter, förutom anmälningsavgiften.