dåliga krediter hypotekslån – kan du få en

copyright 2006 geoff morris

I dessa tider, människor får dåliga krediter historia för alla typer av oförutsedda skäl, bortsett från den gamla levnadsstandarden över sina tillgångar. Jag vet flera personer som har hamnat i svårigheter genom antingen redundans, långvarig sjukdom eller en bilolycka, skilsmässa, eller i själva verket en stackars karl hade alla tre situationer uppstår.

Är det möjligt att få ett lån även med en dålig kredit inteckning? I dagens inteckning och lån trender, är en dålig kredit inteckning absolut möjligt.

I det förflutna, ansöker om ett lån innebär en grundlig kontroll på din kredit historia och inkomst bakgrund. Med World Wide Web, är det nästan omöjligt att dölja några brister. Om din historia är mindre än perfekt eller om din inkomst är inte så högt eller båda, då din ansökan om lån omedelbart avvisas. Denna praxis begränsar antalet personer som kan ansöka om ett lån.

Dagens marknad har antagit mer flexibla metoder. Dålig kredit inteckningar gör det möjligt för människor med låg kredit värderingar att ändå ansöka om ett lån och få godkänt.

Man måste komma ihåg att alla långivare kommer att titta på risken, priset på risk, troligen försäkra risken, och sedan göra vad thy kan för att låna ut pengar. Efter allt, det är där de gör sina pengar.

När du ansöker om en dålig kredit hypotekslån, är ingen prekvalificeringsprocessen inblandade. Långivare som erbjuder dåliga krediter hypotekslån bland deras lista över låneprogram ger sina kunder en chans att rädda sig själva. Med en dålig kredit inteckning, är din kredit historia inget annat än historia och du fortfarande får dina pengar är värt.

Det finns flera långivare som erbjuder dåliga krediter hypotekslån. När du väljer en, se till att du har lärt dig allt du behöver veta om dåliga krediter hypotekslån. Oftare än inte, dåliga krediter hypotekslån låter för bra för att vara sant. Med dåliga krediter hypotekslån, är det bäst om du håller ett öga på “sting i svansen för varje erbjudande.

dåliga krediter hypotekslån för högre räntor

Detta är den vanligaste fångsten. Dålig kredit inteckningar brukar kännetecknas av höga räntor. Långivare debitera låntagare högre räntor för sina dåliga krediter hypotekslån som kompensation för den risk de tar. Gilla det eller inte, låntagare som har dålig kredit poster är kreditrisker och ses som sådana av utlåning företag.

I utbyte mot att låta dessa typer av kunder får dåliga krediter hypotekslån, är högre räntor debiteras. Detta hjälper till att skydda långivaren måste något hända och han var tvungen att utestänga på dåliga krediter intecknad egendom. Men hur som helst, i denna dag och ålder, uppåt fastighetspriserna oundvikligt drag ion tid.

rabatt poäng i dåliga krediter hypotekslån

Rabatt poäng i dåliga krediter inteckningar är vanliga. En rabatt punkt utgörs av en procentuell andel av den totala köpeskillingen. Dålig kredit inteckning låntagare debiteras högre rabatt poäng, vanligen fyra till fem poäng. Låntagare med kredit får inte betala för dessa punkter, eller de gör men bara för en mycket liten andel.

Med dåliga krediter hypotekslån kan dock poäng gå så högt som tio, men kommer denna höga är inte en vanlig praxis och mot federal lag. Det hela kokar ner till försäkringen för det långivande bolaget. Utlåning företag vill se till att de får sina pengar tillbaka från sina kunder dåliga krediter hypotekslån.

större avbetalningar för dåliga krediter hypotekslån

Du kommer inte komma undan med en praktiskt taget ingen-deposit deal här. Glömma 95% lån. Mängden handpenning krävs för låntagare på dåliga krediter hypotekslån är större jämfört med andra lån typer. I utbyte mot att ignorera kunder kredit historia, långivare ut större avbetalningar från den totala köpeskillingen. Vanligtvis kommer du att titta vid 70 – 75% lån till värde. Långivarna vet att de är skyddade, på grund av det egna kapitalet i din bostad.

Låntagare kanske inte ha råd upfront priset av dåliga krediter hypotekslån. Om det i alla fall, kan du råd handpenningen som krävs, kan en dålig kredit inteckning bevisar ännu en bra sak för dig. Eftersom handpenningen du gjort tar en stor del av ditt inköpspris, innebär detta att du betalar lägre månatliga avgifter på din dåliga krediter hypotekslån.

Även om du vill flytta ditt hem, eller att gå till en annan affär förvaltningsfastigheter, är inte allt förlorat. Kontakta en specialist och förklara din situation för dem, och se vilka erbjudanden de kan erbjuda dig.