dåliga krediter hypotekslån – Jag önskar jag hade vetat detta sooner_

Mortgage långivare kommer att titta på flera faktorer i din ekonomiska och personliga historia. Beroende på vad långivaren finner i din historia, kommer du kvalificerar dig för olika typer av lån. Din krävs månatliga utbetalningen kommer också att variera i mängd, liksom den övergripande termen för längden på ditt lån.
Att känna till dessa faktorer i förväg och gör vad du kan för att förbättra alla de alla kan göra en enorm skillnad när du går och se dina långivare och starta den process som kommer att få dig din nya fastighet.
Några av de grundläggande faktorer gäller för nästan alla lån, men är särskilt viktigt om du försöker att få en inteckning. Den stora är, japp, du gissade rätt – kredit.
Hur bra är din kredit? Även om det inte är stellar, oroa dig inte som det finns dåliga krediter inteckningar finns. Få kopior av alla dina kreditupplysningar från de tre stora företag konsument rapportering och kontrollera var och en för fel.
Ett sätt att öka din poäng är att kontrollera om de har några fel, vilket är relativt vanligt, och få dem korrigerade. Också, betala av alla kreditkort saldon och andra löpande kostnader.
En trevlig stor handpenning kommer alltid att förbättra dina chanser att bli godkänd. Om din kredit är inte helt top notch, desto större handpenningen, desto mer troligt att du kommer att få bättre.
Om din kredit är redan stellar, är att den ideala situationen att vara i. För att sänka din månatliga betalningar, och minska den tid det tar att betala av lånet, kan du lägga fortfarande ner så mycket du kan, även om din kredit är stor.
Framför allt, aldrig, aldrig ljuga för din långivare. Om du säger att du är en handledare för ett kraftverk och de senare reda på att du är en UPS man som har bara haft jobbet i 6 månader, kommer du att bli helt skruvad. Bara vara ärlig och din långivare kommer att göra sitt bästa för att arbeta med dig.