dåliga krediter hypotekslån – Är du ihjäl dina chanser att få godkänt

När du har dålig kredit, kan din lista över långivare som kommer att godkänna dig för ett bostadslån krympa ner mycket liten. Du vill vara säker på att du gör allt i din makt för att hålla din kreditvärdighet så högt du kan.

Många människor kommer omedvetet skada deras chanser att få godkänt och göra det svårare för sig själva. Här är 3 saker du vill undvika att göra om din kredit historia är redan dåligt.

Ett. Har du inte din kredit dras om och om igen med olika långivare – Många människor kommer, på grund av deras svårigheter att få godkänt, tillämpas med många olika mäklare och har mäklaren drar sin kredit och om igen. Varje gång din kredit dras, kommer din poäng sjunka några punkter. I vissa situationer kan det vara tillräckligt för att diskvalificera dig från lånet. Det bästa sättet att gå är att applicera med företag på nätet som ger dig ett lånelöfte utan att dra din kredit, men i stället, fråga dig vad din kredit är.

2. Öppna inte för många nya krediter konton – Om en långivare ser att du har en hel del nya konton öppna den kan göra dem på sin vakt för att vilja låna pengar. Det kan också höja din skuld till tal, vilket gör det svårt, om inte omöjligt, att få godkänt.

Tre. Var inte sent på din löpande betalningar – Vissa människor känner att eftersom deras kredit värdering är redan dålig, inte gör någon skillnad om de gör sina betalningar i tid nu. Så är inte fallet, förbättrar din kredit värdering lite, varje gång du gör din månatliga betalningar i tid.

För att visa vår lista över dåliga långivare kredit inteckning på nätet, av vilka de flesta inte dra din kredit med den ursprungliga ansökan, besök denna sida: http://www.abcloanguide.com/lessthanperfectcredit.shtml.