dåliga krediter hypotekslån, är det möjligt

Är du ute efter att få ett hypotekslån och din kredit är dålig eller dålig? Många långivare kommer att säga att du måste ha en viss poäng för att ens övervägas. Detta är inte alltid sant. Det finns många liv förändra faktorer som negativt kan påverka din kredit. Många av oss kan relatera till kredit frågor på grund av den nuvarande ekonomiska villkor. Detta är ett av många skäl en persons kreditvärdighet kan minska. Det kan bero på hälsofrågor, arbetslöshet, oförmåga att arbeta, eller oväntade ekonomiska ansvar, kan det finnas många bidragande faktorer. När du letar efter ett bostadslån är det viktigt att titta på din personliga situation och försöka avgöra vad dina bästa alternativ. Det kan vara att du ska vänta tills din kredit inte förbättras. Om inte, är det då en dålig kredit inteckning kan vara ditt enda alternativ.

Det finns många olika typer av bolån tillgängliga med en mängd olika alternativ. De sträcker sig och variera så mycket som kredit poäng och priser själva gör. De flesta alla är medvetna om kredit värdering och klassificeringssystem. Det finns andra faktorer som avgör behörighet förutom en kredit värdering. En är lån till värde eller LTV. Ett exempel är att säljaren kan fråga mer än det beräknade värdet. Inteckning företaget eller banken säkerligen inte kommer att godkänna finansiering för mer än dess verkliga värde. Det finns enkla lösningar på detta speciella exempel, men det kan vara mer komplexa och svåra att övervinna. En annan faktor som beaktas när du ansöker om ett bostadslån är skuld till tal eller DTI, vilket helt enkelt betyder inte att du har tillräckligt med pengar kvar efter finansiella ansvar är uppfyllda för att betala inteckning betalning.

Alla ovanstående faktorer undersöks i att bestämma utfärdande ekonomi. De som är i god kreditvärdighet få de bästa priserna och lägsta betalningar noggrann planering och hålla dina betalningar nuvarande kommer att resultera i en bättre FICO poäng som sedan hjälper dig att få bättre finansiering eftersom långivarna traditionellt ut punkter resulterar i högre räntor för människor med dålig kredit I vissa fall kommer de att vägra lånet helt och hållet, men det finns andra långivare du kan konsultera.
Vid samråd med mäklare och långivare, vara medveten om att alla inte kommer att fungera i ditt bästa intresse. Många gånger de med dålig kredit tas tillvara. Innan signera dokument, göra research för att försäkra att du inte behandlas orättvist eller tas tillvara.