dåliga krediter hypotekslån

Kreditbetygen är en mycket inflytelserik faktor när en person har för att köpa en inteckning. God kreditvärdighet förbättra chanserna att få en inteckning, medan dålig kreditvärdighet kan förstöra chanserna. Men i dag finns det många alternativ för människor med dålig kreditvärdighet för att få sina lån. Faktum är att vissa inteckning företag specialiserade på att sälja bostadslån till människor med dålig kreditvärdighet. Dessa inteckning företag är också kallas sub-prime långivare.
Kreditvärdigheten hos en person är rankade enligt FICO poäng. Utbudet av en FICO poäng ligger mellan 300 och 850. Score över 720 anses vara god, medan poäng under 620 anses vara dålig. Dessa människor kommer under kategorin kallas sub-primtal.
Människor kan ha dåliga krediter på grund av ett antal skäl. Det kan bero på förlust i näringslivet, vilket leder till försenade betalningar eller konkurs. Det kan finnas en medicinsk invaliditet eller fysiska problem på grund av någon annan faktor. Människor grips i brottmål uppnå också dålig kreditvärdighet, eftersom de inte kan hålla upp sina betalningar. Men dåliga krediter inte längre avskräcker människor från att få sina lån.
Ett sätt är att gå för ett hem kapital lån. Om personen har betalat några avbetalningar på hans eller hennes hem under en viss tid, då kapitalet på hemmet får byggt upp. Detta kapital kan användas som säkerhet för att köpa en andra inteckning. Hem refinansiering är ett annat alternativ, en person kan byta sin första inteckning med en nyare inteckning som möjligen kan ha lägre räntor.
Sub-prime lån har nackdelen av höga räntor. Högre räntor tillåter långivarna att skaffa fler betalningar från låntagarna och därmed minska sina förluster i händelse av fallissemang. Det kan finnas andra stränga restriktioner som kortare återbetalningstid och nödvändigheten av en handpenning betalas i förskott. I själva verket blir handpenningen en välsignelse i förklädnad. Om låntagaren har sparat tillräckligt för en handpenning, då det minskar skulderna på hypotekslån, som kan betalas ut snabbare.
Även om det är svårt för människor med dålig kredit att få bolån, är det inte omöjligt. Dåliga krediter låntagare måste shoppa för bolån och spana för lägre räntor och andra incitament. Förskottsbetalning är i allmänhet inte tillåtet på en dålig kredit inteckning, som långivare inte tillåter dåliga krediter låntagare att tvista ut av sina lån som lätt. Därför skulle en marknadsundersökning för att ta reda på vem som tillhandahåller den lägsta förskottsbetalning påföljder vara fördelaktigt.
Dock är det bästa alternativet för en person med dålig kredit för att förbättra sin kredit värdering. Detta är en lång, mödosam process, ofta uppnås med tålamod och en känsla av ansvar. Kredit värderingar kan förbättras genom att göra utbetalningar i tid, och att ta bort misskötsel genom att ordna för sina betalningar.