dåliga krediter hypotekslån 101

Tvärtemot vad många tror, ??dåliga krediter hypotekslån fortfarande existerar. De kan emellertid vara svårare att få fram. Inteckningar för dem utan goda kredit värderingar kan vara dyrare och innebära olika villkor. Om du har dålig kredit, då blir det ännu viktigare att handla effektivt för din inteckning.

Inteckningar alla har angivna perioder av återbetalning. Under hela tiden de var oftast 30 år. Mer nyligen denna återbetalning tidsram började dras ut. Några förlängas till 40, även 50, år. Andra hade kortare perioder möjliggör snabbare återbetalningstid. De flesta experter menar en 30 årsperiod. Detta översätter ofta till en rimlig betalning samtidigt ge märkbar huvudsakliga minskningen.

Räntorna kan variera. De är oftast alla knutna till stora marknadsräntor. Hur mycket över detta styrräntan du betalar beror på flera faktorer. Din kredit värdering är en av dem. Detta är tyvärr en av de kostnaderna för att ha mindre än stor kredit. Den goda nyheten är att refinansiering är alltid möjligt i framtiden radera den initiala högre ränta.

Inte bara kan de variera, men räntorna kan också förändras. Vissa inteckningar har så kallade “fasta priser”. Detta innebär att räntan kommer att förbli densamma under hela lånets löptid. Fast ränta hypotekslån möjliggöra en effektiv planering och budgetering. Det finns inga överraskningar när ränteförändringar och din inteckning betalning helt plötsligt skjuter upp.

Övriga inteckningar har vad som kallas “justerbara priser”. Dessa lån har en ränta som förändras tillsammans med marknadsräntan ränta. Med en justerbar ränta man egentligen aldrig vet vad betalningen kommer in i framtiden. Fördelen med en justerbar ränta är ibland den första betalningen är lägre. Detta kan dock förändras snabbt vilket resulterar i en mycket hög takt.

Detta gäller särskilt för bolån med initiala mycket låga “teaser rates”. Detta lån kan vara särskilt farligt och är kraftigt marknadsförs till dem med dåliga krediter. Därför måste du vara mycket försiktig med dessa inteckningar. En mycket låg initial betalning är stor. Men i ett år, om det kraftigt ökar du kan vara i en position som du inte längre har råd din inteckning. Det kan givetvis leda till en hemsk resultat.

Var försiktig med påståenden som du kommer att kunna refinansiera vid någon punkt att den initiala teaser kurs skjuter uppåt. Många låntagare fick höra detta innan och trodde det. Men nu tycker de att de inte kan refinansiera grund av sjunkande fastighetsvärden. Resultatet kan bli avskärmning. Självklart vill du undvika detta till varje pris. Borta från initiala låga lån teaser kurs är ett bra steg mot det målet.

Det finns dåliga krediter hypotekslån tillgängliga idag. Däremot kan många har otäcka fallgropar. Se till att du är en utbildad konsument. Varje bit av information på nätet kan visa sig värdefulla och hamna sparar du pengar och hjärtesorg. Gör din forskning, läsa det finstilta, och undvik fancy eller knepiga inteckningar och du ska vara en lycklig husägare.