dåliga krediter hem kapital lån några för-och nackdelar

Hem ägare som är på gränsen till avskärmning kan lita på eget kapital lån för konsolidering. Dessa typer av lån skiljer sig inte från de övriga lånen endast att på dessa använder en kunds annan inteckning som säkerhet. Med andra ord inteckning används som garanti från finansinstitut. Ett hem hypotekslån kan du ha pengar för en viss tid än en revolverande kredit. Hem kapital kan vara upp till 85% av inteckningar marknadsvärdet.
Behållningen av topplån kan komma till användning för att göra renoveringar, ta semester, betala förfallna skatter, köpa bilar, etc. Fördelen här är att räntan på sådana lån inte är lika hög som på kreditkort eller andra typer av lån, eftersom det finns säkerheter och långivaren har därför inte körs mycket av en risk. Å andra sidan, långivare i allmänhet tar fördel av deras förmåga att införa en högre ränta för en dålig kredit hem kapital lån.
Argumentet för högre ränta är att långivaren innehar andra inteckning och inte den första, plus långivaren är i en hög riskzon på grund av dålig kredit historia av låntagaren. Den näst viktigaste punkten för en dålig kredit hem kapital lån är att det är tillgängligt i både fasta och justerbara priser, för det tredje, kan den ränta som betalas på lån hem kapital kan användas som ett skatteavdrag. Slutligen, kan låntagaren få maximal nytta av sitt hem utan att sälja det.
Det finns en mörk sida till dessa typer av lån samt. Den värsta aspekten av ett hem kapital lån är att låntagaren kan söka lånet även om han inte behöver det eftersom det är så lätt att få.
Vidare kommer en del av de latenta avgifterna dras av längden. Dock är den minst tilltalande aspekten av ett hem kapital lån som låntagaren inte kan hålla eller försena utbetalningarna. Dessutom kan hemmet bli föremål för utmätning, medan långivaren har makt inteckning modifiering.
Ett alternativ för dem med dålig kredit historia är ett hem kapital lån som utformats speciellt för sådana människor. Låntagaren bör vara försiktig dock, eftersom även lånet kan förbättra sin kredit historia och lindra sin skuld, den sitter med ett andra hem inteckning.