dåliga krediter bostadslån refinansiering kan rädda dig från att drunkna i din nuvarande inteckning

Den stora bostäder byst av det senaste decenniet har lämnat ett bestående intryck på många husägaren ‘kreditupplysningar. På grund av de otäcka ökningar i justerbar ränta inteckningar, har bostadsbidrag fått utom kontroll och bostadslån faller in i standard. Om du är i en sådan situation och tittar på din dåliga krediter blivit värre, kan möjligheten att refinansiering ditt bostadslån vara den sista tillgängliga för att undvika utestängning.

vad är ett bostadslån refinansiera?

När du väljer att refinansiera din nuvarande bostadslån, tar du i huvudsak den gamla lånet och dess enorma börda ur ekvationen och stänga av din kredit rapport genom återbetalning med ett nytt lån. Detta kommer att hjälpa dig att spara ditt hem eftersom processen av bostadslånet refinansiering kommer att minska din månatliga betalning för att göra det mer hanterbart med tanke på din nuvarande inkomst och tillhörande finansiella ställning.

Även med dålig kredit, kan bostadslån refinansiering vara ett alternativ eftersom många långivare har sett en ökad standard och kan inte hantera en mer tom hem på sina böcker. Som låntagare i knipa, bör du dra nytta av dessa erbjudanden till både spara ditt hem och rädda din dåliga krediter.

bostadslån prep arbete

Innan du börjar processen med att hitta en refinansiera lån för din inteckning, det finns vissa åtgärder du kan vidta för att förbättra dina chanser att få en bra affär. Först, beställa en kopia av din kredit rapport från en av de tre stora kreditupplysningsföretag: Equifax, Trans unionen eller Experian. Titta över denna rapport noggrant och dubbelkolla att det inte finns konton eller uttalanden om det som är falskt. Med felaktigheter på din kredit rapport kan onödan sänka din totala poäng.

Nästa, se till att du går igenom alla papper som kommer att krävas för att ansöka om refinansiera lån. Vanligtvis kommer detta att omfatta aktuell information om ditt befintliga lån, inkomstuppgifter, och andra dokument som bevisar din identitet, bostad, etc. Genom att ha all denna information tillsammans förväg, du eliminera onödiga väntetider när lån ansökningsprocessen har påbörjats.

hitta en dålig kredit långivare

Även blicken mot en traditionell finansiell institution som en lokal bank eller Credit Union är ett bra alternativ i vissa fall, för dåliga krediter bostadslån refinansiering, måste du verkligen att sticka med en långivare som specialiserat sig på lån till de med mindre-än-perfekt FICO poäng. Generellt sett är dessa långivare driva nätet och kan nås lätt via antingen webbaserade applikationer eller telefon.

Ett viktigt tips att tänka på är att se till att göra en säkerhetsprövning på alla långivare du funderar. Även många av de långivare som du pratar med kommer att vara legitima, är internet fortfarande utbredd med bedragare som kommer att använda din dåliga krediter som en ursäkt för att dra nytta av dig.

du kan få lindring med refinansiering

Om du känner att du trampar vatten med ditt hem inteckning och det finns lite hopp om lindring, att hitta rätt tillfälle att refinansiera kan vara din livräddare. Dålig kredit kan säkert vara ett problem, men med rätt förberedelser kan den övervinnas och bostadslånet refinansiering processen kan rädda dig från att drunkna.