dålig kredit remortgage leder till skuld frihet

Att få en dålig kredit remortgage är inte den ideala situationen, men ibland är den enda vägen ut ur en svår situation. En remortgage används ofta när tillträde behövs till något eget kapital som har byggts upp i hemmet. Denna klumpsumma pengar används vanligen för att betala högre ränta räkningar eller för akuta utgifter.

För det mesta, är en dålig kredit remortgage kommer att ha en högre ränta än en traditionell inteckning skulle bära. Även då kommer priset att vara mycket mindre än kreditkort (eller andra roterande krediter), de flesta billån, och ibland till och med studielån.

Det finns några saker som du måste tänka på innan du skriver på den streckade linjen, och det finns också saker som du måste vara beredd att åta sig att göra EFTER du skaffa en dålig kredit remortgage, om du vill att det nya lånet för att arbeta till din fördel .

Ett. Förhandla lägsta möjliga pris du kan få. Många långivare erbjuder möjligheten att “köpa poäng” för att sänka räntan. Låt dem arbeta ut skillnaden i betalningar med de olika alternativen. Om skillnaden under ett par år är mer än inköpet ner kostnaden, så gör det. Andra kloka, hålla sig till den ursprungliga hastigheten och använda de extra pengar för att betala ner den huvudansvarige.
2. Betala av alla räkningar som du kan med det egna kapitalet i hemmet och sedan klippa kort upp! Tills skulden har betalats ut i sin helhet, behöver du inte lägga till något mer.
Tre. Söka professionell hjälp (eller åtminstone prata med någon vars ekonomiska visdom du känner att du kan lita på). Låt dem hjälpa dig att räkna ut en sund budget som du kommer att följa.
4. Betala dina räkningar tidigt eller i tid. Detta kommer att hjälpa dig att förbättra din kreditvärdighet. Efter fem år, bör du vara i stånd att förhandla om ett nytt lån på mycket bättre villkor. Se till att du trycker på den lägsta hastigheten för minst antal år. Ditt mål är att få ut av skulden.

Att få en dålig kredit remortgage kan sätta dig på vägen till ekonomisk frihet. Med några bra budgetering och ännu mer hårt arbete, kan du leva på skuldfri bor du bara drömt om.